Кметството в град Делменхорст (Долна Саксония, Германия) е било атакувано

...
Кметството в град Делменхорст (Долна Саксония, Германия) е било атакувано
Коментари Харесай

Германец, който не вярва в коронавируса, подпали кметство

Кметството в град Делменхорст (Долна Саксония, Германия) е било атакувано от коронаскептик. 30-годишен мъж хвърлил в прозорците на постройката няколко коктейла „ Молотов “.
Инцидентът се е случил във вторник късно през нощта. Пламъците се виждали доста добре през нощта. Няколко минувачи задържали вандала и го предали в ръцете на управляващите. В районното мъжът обяснил, че аргументите за дейностите му са " отмалялост от коронавирусните ограничавания " и с неодобрение от това, че " локдауните са станали част от всекидневието ".
 Исландия - европейският образец по какъв начин да се оправиш с ковид Исландия - европейският образец по какъв начин да се оправиш с ковид
Да, Исландия е далечен остров в Северния Атлантик, единствено с едно интернационално летище. И да, в него живеят по-малко от половин милион ду...
Пожарът съществено развалил стаята на осведомителното бюро за туристи. Бързо пристигналата на място пожарна съумяла да ограничи разпространяването на пламъците.
По информация на изданието Kreis Zeitung, " изгорелият кабинет е бил историческа полезност, поради старинния дървен интериор ". Няколко от пространствата на постройката са били развалени от дима. По предварителни оценки на полицията, вредите от пожара възлиза на към 50 000 евро.
Нападателят е бил изтрезнял сега на акцията си и е осъзнавал дейностите си, оповестяват от полицията. Вандалът не е осъждан, само че е попадал неведнъж в полезрението на полицията, поради неспазване на карантинните ограничения.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР