Кметът на Стара Загора Живко Тодоров минава на онлайн приемни,

...
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров минава на онлайн приемни,
Коментари Харесай

Коронавирус!Кмет прави онлайн приемни

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров минава на онлайн приемни, с цел да ограничи влизането на хора в постройката на общината. Днес ще бъде оповестен и публикуван график за онлайн приемните дни на Живко Тодоров, зам.-кметовете, основния проектант и секретаря на общината, оповестиха от кметството.

ВИЖ ОЩЕ: Коронавирусът затваря кина и театри

Заповед за възбрана на културни и публични прояви, както и за организирането на спортните събития без аудитория издаде Тодоров. Заповедта е мярка против разпространяването на ковид. Забраняват се всевъзможни всеобщи мероприятия, в които вземат участие деца. Препоръчително е още и ограничението на частните прояви с всеобщ темперамент - навън и на закрито.

ВИЖ ОЩЕ: Правителството с изключителни ограничения поради ковид

В общинската администрация, до второ разпореждане, няма да има приемни дни или " Отворени порти " за жители, а в Центъра за услуги и информация ще бъдат нараснали ограниченията за биологична сигурност при обслужване.

ВИЖ ОЩЕ: 10 скъпи съвета по какъв начин да се спасим от ковид

Препис от заповедта е връчен за сведение и осъществяване на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи, на кметовете и кметските наместници в община Стара Загора, на шефа на РЗИ, на регионалния шеф. Контролът по осъществяването на заповедта е предоставен на отрасловите заместник-кметове и на секретаря на община Стара Загора.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов към министрите: Забранявам да си ходите от министерствата
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР