Кметът на София Йорданка Фандъкова утре ще посочи кой ще

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова утре ще посочи кой ще
Коментари Харесай

Фандъкова посочва утре временния заместник на Крусев

Кметът на София Йорданка Фандъкова на следващия ден ще уточни кой ще поеме краткотрайно поста заместник-кмет по превоза след оставката на Евгени Крусев. Фандъкова уточни, че прокуратурата ще открива за какво са сменени материалите при ремонта на улица " Граф Игнатиев ". Общината стартира огромни стратегии за замяна на отоплителните съоръжения на 20 000 семейства като мярка против мръсния въздух.


Столичният кмет Йорданка Фандъкова дефинира отдръпването на Евгени Крусев от поста заместник-кмет по превоза като виновна реакция, откакто прокуратурата го притегли като обвинен поради ремонта на " Граф Игнатиев ".
Йорданка Фандъкова, кмет на София: Той работи извънредно отговорно, отговаряше за големи планове, тъй че, в случай че е бил измамен, в случай че е позволил неточност, несъмнено, това ще се откри от способените органи.

Фандъкова уточни, че инспекцията на вътрешния общински одит за " Граф Игнатиев " е изпратен до прокуратурата.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Когато нещо не е изпълнено както би трябвало, би трябвало да бъдат връщани изпълнителите. Това се прави на момента, от надзорната компания. За мен е значимо в действителност оптимално бързо да може да се пусне трамвая, тъй като това би освободило придвижването освен по " Граф Игнатиев ", а и по отношение на придвижването на заместващите рейсове.

74 000 са продадените зелени билети през вчерашния ден, уточни кметът, и съобщи, че настояванията на протестиращите за по-чист въздух не се разграничават по нищо от заложеното в Програмата на Общината.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Готова съм, в случай че има нова мярка, която да не е включена в нашата стратегия, да разясняваме и да я осъществяваме, тъй като ние сме проучили целия европейски опит, това са ограниченията, изисква се време, несъмнено.

Общината работи по две стратегии за подмяната на отоплителните съоръжения на 20 000 семейства, които да се откажат от отопление на твърдо гориво. В стратегиите Общината възнамерява да заложи отопление на природен газ, централно топлоподаване и електричество - като опция на потреблението на твърди горива.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР