Кметът на София Йорданка Фандъкова обясни дали ще бъдат изпълнени

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова обясни дали ще бъдат изпълнени
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Надявам се в училища и болници да не намаляваме температурата

Кметът на София Йорданка Фандъкова изясни дали ще бъдат изпълнени рекомендациите за понижаване на отоплението на избрани места в столицата.

" Вече декларирахме нашето желание и проект в административните здания да бъде понижена температурата през зимата и надлежно да се понижи потреблението на електричество ", сподели Фандъкова и уточни, че е упълномощила да се приготви съответен проект за това.



Все отново намаляването на температурата не следва да важи за учебни заведения, детски градини и лечебни заведения, посочи тя.

" Трябва да създадем всичко допустимо да осигурим качествената среда, тъй като задоволително децата страдаха в хода на пандемията и отдалеченото образование, което им се отрази сензитивно и дълготрайно. Моето предпочитание е да не се наложи там да понижаваме ", съобщи още Фандъкова.

По думите й, сега има доста дейна капиталова стратегия на територията на Столична община. Въпреки рецесията, съумяваме да стартираме и да изпълняваме огромните инфраструктурни планове. Един от тях е тунелът към " Люлин ", сподели още кметът на София. Тя напомни, че на тунела не е юридически ремонт от 30 години и положението му е било доста неприятно.



фотоси: БГНЕС

Йорданка Фандъкова ревизира почистването на Симеоновските езера на Витоша.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР