Кметът на Шабла Мариян Жечев разкри с каква информация разполага

...
Кметът на Шабла Мариян Жечев разкри с каква информация разполага
Коментари Харесай

Кметът на Шабла проговори за ужаса с дрона-бомба

Кметът на Шабла Мариян Жечев разкри с каква информация разполага досега за планове военен дрон на брега на Тюленово.

-->
" Снощи към 21,30 ч.- е подаден сигнал до 112. От 22,10 ч. регионът е отцепен, с цел да няма провали върху хора, в случай че нещо се случи с този арсенал, който е изхвърлен на брега край Тюленово.

Общият му тип наподобява рисков. Става дума за мина, която е инсталирана върху дрон. За да успокоим жителите - най-малко все още няма някаква действителна заплаха този арсенал да избухне. Опасността е била по-голяма, когато това нещо е било във водата. За всички твърди повърхности - за морски плавателни средства или за самия бряг. Предвид неприятното време и огромното неспокойствие чист шанс е, че този арсенал все още не е избухнал. Всеки миг чакаме да дойдат органите, които са виновни в такава обстановка. Надявам се,че всичко ще бъде наред ", сподели той пред БТВ.

" Призивът ми е органите на Министерството на защитата и Гранична полиция да вършат от време на време огледи, които да откриват такива муниции. Знаете, че преди месец в региона на Костинещи в Румъния, което е единствено на 50-60 километра, избухна сходна мина ", добави градоначалникът на Шабла.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР