Кметът на Пазарджик – Тодор Попов, поздрави футболистите и треньорите

...
Кметът на Пазарджик – Тодор Попов, поздрави футболистите и треньорите
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик: Не искам Хебър да играе ролята на асансьор

Кметът на Пазарджик – Тодор Попов, поздрави футболистите и треньорите на Хебър, които се класираха за efbet Лига. Той съобщи, че не желае отборът да играе ролята на „ асансьор”.

" Хебър е там, където съгласно мен му е мястото. А точно в най-високото равнище на професионалния футбол на страната. Щастлив съм, че момчетата узакониха изрично промоцията за елита навръх празника на града ни. В последна сметка това стана закономерно, тъй като във времето ние бяхме поредни. През 2017-та започнахме от аматьорския футбол и когато тогава говорех, че нашето място е в „ А” група и на това се гледаше доста скептично. Имаше моменти, когато бях упрекван, че волейболът е за сметка на футбола, само че това също не е правилно, тъй като в годините ФК Хебър получаваше нужното финансиране. И реализацията – влизане в Първа лига приказва за една добра свършена работа за следващ път. Благодаря на футболисти, треньори и управление на Хебър и на публиката несъмнено, тъй като всички тези неща ги вършим за нашите почитатели ", разяснява Попов.

" Нека в този момент се нарадваме на този прекрасен триумф на ФК Хебър, а мой първи ангажимент още от понеделник е да намерим бързо решение на проблема за слагане на електрическо осветяване за стадион „ Г. Бенковски”, с цел да може Хебър да си играе домакинските мачове в Пазарджик. Другото би било безсмислено. След това ние би трябвало да съсредоточим напъните си трайно да обитаваме в Първа лига, а не да играем ролята на „ асансьор”, както се случвало в предходните 3 пъти ", акцентира кметът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР