Кметът на Пазарджик Тодор Попов определи като постановка специалната полицейска

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов определи като постановка специалната полицейска
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик: ДАНС ли? Ще се снимаме заедно

Кметът на Пазарджик Тодор Попов дефинира като режисура специфичната полицейска акция, при която преди 2 дни бе отнета шофьорската му брошура. 

" Спряха ме момчета, които аз не познавам, държаха се безпределно надменно и провокативно. Отказах да им дам проба, тъй като им знам методите и схемите.

Целта им беше да ме нагласят, че примерно имам 5 промила алкохол и опиати, след това върви и се обяснявай, че нямаш сестра. Щяха да ме заключат още същата вечер и щяха да ме вършат на срам една година. Като таласъми висяха два дни след това пред у дома да ме чакат да изляза с колата ",  разяснява случилото се Тодор Попов.

" Аз пребивавам във враждебна среда, откогато съм в локалното самоуправление. Мен не са ме обичали нито едните, нито другите, тъй като аз имам най-висока степен на публично доверие тук. Ако си мислят, че ще им се вързвам на обикновените полицейски схеми, надълбоко са се излъгали ", уточни още той.

Тодор Попов разяснява и инспекцията от страна на Национална агенция за приходите, ДАНС и Министерство на вътрешните работи в Община Пазарджик от тази заран, която по неговите думи " очаквал ". Тя била въз основата на сигнали за " някакви нередности ".

Според кмета става въпрос за 10 документа, които са обществени. Той съобщи, че броят на проверяващите в общината е доста повече от нужното. " Наши посетители в днешния ден са повече от 30 индивида с един фотограф, ще си създадем фотография най-после за спомен от инспекцията ", сподели още кметът, представен от Марица..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР