Кметът на павелбанското село Тъжа Цвятко Балабуров е бил задържан

...
Кметът на павелбанското село Тъжа Цвятко Балабуров е бил задържан
Коментари Харесай

Селски кмет въртял бизнес с проститутки срещу 60 лв. на час

Кметът на павелбанското село Тъжа Цвятко Балабуров е бил арестуван като водач на незаконна група, която се занимавала с проституция. 

Той е арестуван с други 8 души на 27 април при спецакция на прокуратурата и ГДБОП. Групата е работила от пролетта на 2017 година, като девойките са " отдавани " на клиенти в София. За задачата били наети два жилището, където се правили сексуслугите. Групата е държала и заведение в центъра на София - Бар 10.

В него част от обслужващият личен състав, като се изключи че работили като сервитьорки, са извършали и полови услуги по избор на клиентите. В непосредственост до бара е имало и къща, където са се изпълнявали половите услуги. Също по този начин услугите се предложили и посредством в. " Позвънете ", откъдето всеки искащ е можел да се свърже на избран телефон. 

Двама души от арестуваните са освободени с парична гаранция, а други на 7 души ще бъде пожелан непрекъснат арест.

При претърсванията на няколко адреса са иззети документи. В дома на кмета са открити към 15 хиляди лева, а в дома на най-приближения до кмета човек намерили към 4500 лева. 
Разследващите открили, че 20 девойки били експлоатирани от групата. Те работили по цени против 60 лева на час или 40 лева за половин час.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР