Кметът на община Сопот Деян Дойнов съобщи, че приема предизвикателството

...
Кметът на община Сопот Деян Дойнов съобщи, че приема предизвикателството
Коментари Харесай

Кметът на Сопот Деян Дойнов ще се кандидатира за трети манда...

Кметът на община Сопот Деян Дойнов заяви, че приема предизвикването и ще се кандидатира за трети мандат. Той съобщи, че решението му не е непринудено, а дълго премисляно и се основава на възприятието му за отговорност към всички, които към този момент са го подкрепили.  Това стана на пресконфенернция пред районни медии. В нея взе участие и кметът на Анево, единственото обитаемо място в общината с изключение на град Сопот.

„ Гледам съществено на отговорностите и отговорностите си. Затова считам, че и предизборната акция е съществено начинание. Това не е игра, не е цирк, не е развлечение ", съобщи Деян Дойнов. "

Той напомни, че когато поел ръководството на община Сопот общината е била банкрутирала. Днес, близо 10 месеца преди завършека на втория му мандат, град Сопот и село Анево нямат тези проблеми – те са финансово постоянни, развиват се и дават от ден на ден благоприятни условия за добър живот, счита Дойнов.

" И различен път съм казвал – ние сме семейство, не тъй като общината е дребна, а тъй като ние, сопотненци, сме като герои от разказ на Вазов – сплотени сме, когато би трябвало, караме се, когато не би трябвало, обичаме да спорим и да обсъждаме по кафенетата, само че сме едно семейство и решаваме проблемите дружно “, разяснява показа още Дойнов. 

Той добави, че до 15.03.2023 година ще разгласи листата с претенденти за общински съветници, които ще  поддържат в идващия общински съвет неговата кандидатура  и тази на Николай Николов.

Дойнов изрази вяра, че в идващия общински съвет концепциите за Сопот ще преобладават над личностното его и тясно партийните ползи, съчетани в доста от случаите с персонални финансови ползи.
Кметът на село Анево  Николай Николов съобщи своята цялостна поддръжка към Дойнов и показа, че в никакъв случай селото не се е развивало толкоз добре. „ Има още какво да създадем и имам вяра, че хората сами ще преценяват кой защо става “ добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР