Кметът на община Сливен Стефан Радев, новоизбраните кметове на населени

...
Кметът на община Сливен Стефан Радев, новоизбраните кметове на населени
Коментари Харесай

Стефан Радев: През следващите четири години ще работим за всички хора и всяко населено място

Кметът на община Сливен Стефан Радев, новоизбраните кметове на обитаеми места и общински съветници поставиха клетва през днешния ден. Това стана на тържествена сесия, която се организира в зала „ Сливен “.
Председателят на Общинската изборна комисия Росица Тодорова връчи удостоверението на Стефан Радев, който стартира третия си мандат като кмет на общината.
От трибуната кметът Радев благодари още веднъж за поддръжката и доверието на жителите на Сливен и общината, които са упражнили правото си на избор, както и на тези, които не са излезли да гласоподават. „ Слушахме какво ни споделят хората, чувахме и тези, които не излязоха да гласоподават. През идващите четири години ще работим за всички хора и всяко обитаемо място “, съобщи Радев. Той благодари и на своите съперници в акцията. „ Надявам се с всички съперници, които имахме в акцията да работим в интерес на Сливен и общината. Убеден съм в положителните планове на всеки един от тях. Всички имат положителни хрумвания и имам вяра, че ще се обединим, с цел да вървим напред. Наш дълг е да намерим най-хубавото от тях, това, което ще направи партията на жителите най-големия победител. Затова Ви приканвам да вложим цялата си мъдрост и примирение, с които да намираме верния път за нашата община. Радвам се, че виждам толкоз младежи измежду новите общински съветници и кметове на обитаеми места. Това ме изпълва с вяра за Сливен. Пожелавам ползотворна работа. Бъдете образец за спор, за културно другарство, даже конфликт на отзиви и не забравяйте, че зад Вас стои доверието на жителите “, сподели в приветствието си кметът.
На тържественото съвещание, което бе водено от най-възрастния общински консултант, общинските съветници не съумяха да изберат ръководител. Нито една от двете подложени на гласоподаване кандидатури не съумя да получи нужното болшинство от 21 гласа. Така изборът на нов ръководител бе отсрочен за идната сесия през декември.
В рамките на съвещанието бе определен състав на краткотрайна Комисия за изменение на правилника за организация и активността на Общинския съвет.
След съвещанието на тържествена гала, на която участваха общинските чиновници, Стефан Радев получи символните знаци на общината. Те му бяха връчени от краткотрайно изпълняващия длъжността кмет на Сливен Румен Иванов. Радев благодари за взаимната работа на всички чиновници и им пожела триумф и сили за новите провокации, които предстоят.
„ Нека си пожелаем сполучливи последващи четири години. Разчитам на всички вас, както съм разчитал и до момента. Дай Боже да са по-спокойни от позиция на външни провокации, с които се сблъскахме в предходните четири. Най-важното е да успеем да създадем доста повече за Сливен, както за самата община, по този начин и за нейните поданици “, сподели кметът Радев.
Стефан Радев беше избран отново за трети мандат като кмет на община Сливен. 14 общински съветници и 26 кметове на обитаеми места от ГЕРБ поставиха клетва през днешния ден.
ПРЕСЦЕНТЪР Политическа партия ГЕРБ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР