Кметът на община Казанлък Галина Стоянова бе номинирана за трети

...
Кметът на община Казанлък Галина Стоянова бе номинирана за трети
Коментари Харесай

Галина Стоянова отново номинирана за кмет на Казанлък

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова бе номинирана за трети мандат от общинската организация на ГЕРБ в Града на розите. По време на общинското заседание са издигнати кандидатурите на 37 общински съветници и 15 кметове на кметства в Казанлъшко за локалните избори на есен. 
„ Благодаря за поддръжката,за екипната работа с общинските съветници, на жителите за дейните позиции и препоръки,с които постоянно сме се съобразявали ", сподели Стоянова откакто още веднъж получи доверието на своите. Тя уточни, че за претенденти за кметове и общински съветници са издигнати нови, потвърдени и опитни хора, една трета от тях били от гражданската квота.
  През тази седмици за трети мандат бе номиниран и кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Старозагорският градотначалник и кметът на Казанлък Галина Стоянова по общо мнение са измежду найуспешните кметове на ГЕРБ в страната.  
Срокът за номиниране на кметове и общински съветници от Старозагорска област за присъединяване им в локалните избори е 10 август. След това окончателното решение за кандидатурите ще бъде взето от Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР