След близо едно десетилетие без тенис видеоигри, то феновете ще

...
След близо едно десетилетие без тенис видеоигри, то феновете ще
Коментари Харесай

Да управляваш Григор Димитров с джойстик в ръка? Tiebreak прави това напълно възможно

След близо едно десетилетие без тенис видеоигри, то почитателите ще имат опция да избират сред две нови такива - Topspin 2k25 и Tiebreak. Topspin към този момент е потвърдена марка в света на виртуалните занимания, като това ще бъде петата игра от небезизвестната поредност. Неприятният миг идва от събитието, че основателите нямат лиценз за  изпозлването на множеството играчи от ATP и WTA Тура, което не важи за Tiebreak, където можем да се насладим на избор от над 100 професионални тенисисти, измежду които е и Григор Димитров, до момента в който Topspin имат избор от едвам 25 състезатели.

От " Big Ant Studios " са се постарали преживяването да бъде оптимално реалистично, като можем да забележим доста усъвършенствани графики и геймплей, в случай че създадем съпоставяне с досегашните тенис игри. Новак Джокович и Коко Гоф ще бъдат на обложката на самия артикул, а огромната вест е обвързвана с това, че Роджър Федерер също е част от играта и по този начин Голямата тройка може да се придвижи във вашия дом и да пресъздадете мачовете сред най-великите тенисисти в историята.

Играта предлага алтернатива за изработката на кариера, където бихте могли да си изберете състезател или да създадете нов подобен, с който да влезете в борба за най-големите титли в тениса, съревновайки се с Новак Джокович, Карлос Алкарас, Яник Синер, Даниил Медведев, а WTA Турът също е толкоз богат на разнообразни шампионати и имена от най-елитния ешалон на ранглистата.

Засега продуктът се предлага единствено в Steam ( на цена от 30 долара) и може да се играе само на компютър, като тази версия е лимитирана до 12 тенисисти, само че доста скоро се чака на пазара да излезе и финалния вид на новото тенис прелъщение за геймърите, които ще могат да сграбчен джойстиците на своя Playstation или Xbox, за се насладят на шанса да ръководят най-хубавите тенисисти в света, а забавното е, че Григор Димитров за пръв път ще бъде част от сходен официализиран гейминг план.

Read the full update on our devblog:
— Tiebreak ATP | WTA
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР