Кметът на Казанлък пожела успех на новия център за дигитален

...
Кметът на Казанлък пожела успех на новия център за дигитален
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък пожела успех на новия център за реална телемедицина „Чек Пойнт Кардио“!

Кметът на Казанлък пожела триумф на новия център за цифров мониторинг на пациенти с кардиологични проблеми. Тя посети формалното разкриване на центъра в града и прегледа залите за видеонаблюдение. Главният доктор на „ Чек Пойнт Кардио “ – уважаваният кардиолог доктор Бойчо Бойчев от Казанлък заяви, че новият кардио център за телемедицина ще може да обслужва до 5 000 пациенти по едно и също време непрекъснато, седем дни в седмицата. Ако е належащо, ще бъдат изпращани профилирани екипи към пациентите за реакция от две до пет минути. Центърът ще развива грижи към пациентите и онлайн, и офлайн. Специалистите са с над шестгодишен опит.

Иновативното високотехнологично направление в медицината за кардиологичен онлайн телемониторинг доктор Бойчев вкарва през 2010 година със необятен кръг от експерти в разлинчи сфери и към този момент през екипите на първия кардио център са минали повече от 50 000 пациенти. Дигиталното опазване на здравето цели пациентът да бъде в центъра на здравната система, да получава навременни грижи, с цел да се избегнат вероятни затруднения. Здравните услуги от разстояние дават опция пациентът да бъде следен детайлно у дома и при утежняване да се реагира от разстояние.

Напредничавата здравна услуга на „ Чек Пойнт Кардио “ е по-популярна в чужбина, където има многочислени сполучливи партньорства. Срещата на медицината и технологиите е предимство освен за Казанлък и България, а за цяла Европа и света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР