Ключов участник на пазара на нови автомобили от 15 години, Ауто

...
Ключов участник на пазара на нови
автомобили от 15 години, Ауто
Коментари Харесай

АУТО ФРАНС 3000 И РЕЛИЙЗ ПРЕДОСТАВЯТ АВТОМОБИЛИ ЗА ДОСТАВКА НА МАТЕРИАЛИ И ХРАНА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ

Ключов участник на пазара на нови автомобили от 15 години, Ауто Франс 3000, заедно със своя сътрудник за предоставяне на действен лизинг - Релийз ЕООД, предлагат леки и лекотоварни автомобили на институции, компании и физически лица. В рамките на изключителното състояние двете компании сплотяват старания за пореден път и обезпечават поддръжка за 8 общини на територията на страната, измежду които и Столична община.

9 автомобила от марките Renault и Dacia се предоставят на екипите на първа линия в рамките на оповестеното извънредно положение. Благодарение на инициативата общински чиновници и доброволци ще имат възможността да доставят хората с медикаменти и артикули от първа необходимост и да превозват трудноподвижни хора до болнични заведения.

„ С тази самодейност желаеме да дадем добър пример за съдействие и да подпомогнем институциите. Надяваме се по този метод да поощрим още повече компании да окажат помощ. С общи старания и решения ще успеем да подкрепим нуждаещите се в тези предизвикателни времена. “ съобщи Христо Дуков, управител на Ауто Франс 3000.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР