Клиентите, които искат да го закупят от A1.bg през май,

...
Клиентите, които искат да го закупят от A1.bg през май,
Коментари Харесай

Новият достъпен Honor Magic4 Lite идва на специална цена през май от A1

Клиентите, които желаят да го закупят от A1.bg през май, могат да го създадат на специфични цени на погашение или в брой с проект от А1
Само през месец май най-новият модел на Honor – Magic4 Lite, е разполагаем на специфични цени в онлайн магазина на A1.bg. Смартфонът е най-новото попълнение в палитрата артикули на Honor, което съчетава налична цена с главните характерности на флагманите от серията. Сред другите преимущества на Honor Magic4 Lite е и фактът, че смарт телефонът е съчетаем с мрежата от пето потомство 5G ULTRA на А1, което дава опция на потребителите да се любуват на неограничени скорости на сърфиране и съгласуваност. Honor Magic4 Lite е наличен във всички магазини на А1, само че за потребителите, които го закупят посредством онлайн магазина на А1 през май, има специфична оферта - цена в брой от 169,99 лева или на погашение от 11,99 лева на месец с проект Unlimited Ultra от А1. Те ще получат новия наличен модел на Honor и в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+.

Honor Magic4 Lite разполага с огромен 6.81-инчов IPS LCD екран с адаптивна периодичност на освежаване от 120Hz и 2388 x 1080 резолюция. Смартфонът идва с осемядрен Qualcomm – Snapdragon 659 процесор и обезпечава 128 GB вградена и 6 GB RAM памет. Батерията има алтернатива за бързо зареждане от 66W и е с релативно огромен потенциал от 4 800 mAh. Моделът разполага с лицензирана версия на Android 11 и поддържа всички функционалности на платформата на Гугъл. Основната камера е тройна, като включва 48 MP главен датчик и бленда f/1.8, 2 МР макрокамера с бленда f/2.4 и 2 МР датчик за дълбочина с бленда f/2.4. Селфи камерата е 16 МР. Устройството е с читател на пръстови отпечатъци за спомагателна сигурност и опция за потребление с две SIM карти. Honor Magic4 Lite се предлага от А1 в цвят „ среднощно черно “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР