Китайски ритуали за привличане на богатство и късмет.Тези ритуали имат

...
Китайски ритуали за привличане на богатство и късмет.Тези ритуали имат
Коментари Харесай

Китайски ритуали за привличане на богатство и късмет

Китайски ритуали за привличане на благосъстояние и шанс.

Тези ритуали имат за цел да благоприятства привличането на благосъстояние, триумф и благополучие. Използването им дружно с вашата религия ще ви оказват помощ да постигнете изненадващо положителни резултати по пътя към просперитета.

Носене на предмети в портфейла

Морска сол

Древните китайци предлагат носенето на няколко грама морска сол в портфейла. Според тях солта притегля шанс във финансовите каузи. За да не се разпилява най-добре е морската сол да се сложи в найлонова торбичка на скрито място в портфейла. Добре е солта да се сменя всеки месец, защото с течение на времето тя губи своите свойства.

Според китайските вярвания солта има и други свойства. Китайците имат вяра, че в случай че изгубили щастието си е добре да се върнете в къщи с елементарна морска сол. Солта се изсипва в черна или мрачно синя опаковка или кутия и се слага на изсъхнало място в кухнята. След което се изчаква неприятният шанс да отмине и на негово място да пристигна триумфът. Желателно е на всеки 10-на дни остарялата сол да се заменя с нова.

Листата от мента за магнит за пари

Според китайските вярвания носенето на ментови листа в портфейла е още един елементарен, само че доста дейно вярване за привличане на финансов триумф. Смята се, че ментата притегля благосъстоянието. Ако не можете да намерите прясна мента, използвайте изсушена.

Силата на пръстените

Китайците отдават огромно значение на пръстените. В взаимозависимост от бижуто, то може да помогне за триумф в разнообразни житейски области. Например пръстен на безименния пръст е знак на безконечната обич. не е добра концепция да се носят пръстени на палеца, тъй като съгласно вярванията, това значи загуба на триумф и разцвет. Много сполучлив избор за искащите да привлекат финансови триумфи е носенето на пръстен на дребния пръст.

Пръстен от нефрит

В Китай се счита, че носенето на пръстен от на дребния пръст (в хиромантията прочут още като Меркуриев пръст) ще помогне за привличане на благосъстояние. За мъжете е добре този пръстен да се носи на лявата ръка, а за дамите на дясната. Най-добре ще е в случай че целият пръстен е направен от нефрит, само че даже и да има единствено камъче отново ще проработи.

Зелена нишка на кутрето

Това е един доста елементарен за осъществяване обред. Според китайските обичаи е изключително ефикасен при вложението на пари. За да го спазите е нужно да вземете 30 см. зелен памучен конец. Конецът се навива към пръста в посока часовниковата стрелка и се оставя на непосредствен, приближен човек да го върже на хубав възел. По предписание мъжете навиват конеца на дребния пръст на лявата си ръка, а дамите на дребния пръст на дясната си ръка. Ако след няколко дни нишката се отслаби е  необходимо още веднъж да се навие и върже. Китайците имат вяра, че този обред задейства силата на благосъстоянието, а носенето на зеления конец оказва помощ на паричните потоци да стартират да се вливат в дома ви.

Паричен знак на бравата

Според китайците е добре заран, когато се излиза за работа, дръжката на вратата да се отваря с дясната ръка. Ефективен способ за привличане на триумф в работата е върху нея с червен маркер да има написан паричен знак. Бихте могли да изпишете китайски знак, който символизира благосъстояние. Разбира се всеки различен знак – $, евро и така нататък ще свърши работа. Добре е ритуалът да се стартира по време на новолуние и да се повтаря всекидневно в продължение на 15 дни. Според вярващите не е изключено още на третия ден след идното пълнолуние да получите изненадваща сума пари.

Признаци на ориста за покачване в работата

Според античните китайски мъдреци в случай че намерите пари на улицата, това е явен знак, че положителната удача е с вас. Според вярванията е значимо всякога, когато се намерят пари на улицата, без значение от тяхната стойност, да се наведете и да ги вземете.

Инфо: http://poznanie.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР