Китайски ресторантьори са измислили нов начин за забавление на своите

...
Китайски ресторантьори са измислили нов начин за забавление на своите
Коментари Харесай

Вечеря в затвора за екстремисти

Китайски ресторантьори са измислили нов метод за развлечение на своите клиенти – порти отвори извънредно заведение, в което посетителите ще се хранят в килии. Ако постоянно сте се чудили по какъв начин се усещат пандизчиите, към този момент можете да разберете чувството до някаква степен, като отидете да похапнете в новия китайски ресторант.

Разбира се, главното, по което ще се разграничава, ще бъде храната (едва ли пандизчиите получават вкусни блюда), само че всичко останало е напълно достоверно. Можете да отидете на интимна вечеря с обичания човек или да заведете огромна и шумна компания – изборът е ваш.

От ресторанта изясняват, че ще дадат задоволително огромна килия на всички според от броя на хората, с цел да се усеща всеки клиент комфортно. Заведението е копие на китайските затвори – има си стаи за разпит и несъмнено тъмни и неприветливи килии.

Освен това по време на престоя ви в ресторанта храната ще бъде поднасяна през отвори на вратите. За да се поразчупи странната конюнктура, притежателите са се погрижили в заведението да има и жива музика. Любопитно е, че музикантите също са затворени в своя обособена килия.

Всъщност притежателят на ресторанта споделя, че заведението е опит да подсети на всички свои клиенти, какъв брой е значимо е да се радват на свободата и на вкусната храна.

 затвор

Твърде екстравагантното заведение евентуално има своите фенове, също както и ресторантът, който ще предлага менюта, които са определени за последно пиршество на наказани на гибел.

Заведението ще отвори порти в края на идващия месеци се намира на площад Хокстън в Лондон. Промоцията на ресторанта е направена благодарение на мними пандизчии, които са били жива реклама – разхождали са се с менюта на смъртници, закачени на врата.

Всяка от вечерите ще включва пет разнообразни гозби и ще коства най-малко 50 лири. Собствениците на екстравагантното заведение дават обещание, че всеки, който реши да посети заведението, ще има опцията да разбере кои са най-често срещаните стремежи за последна вечеря на наказаните на гибел.

Освен поддръжници това заведение има и совите значително съперници – има проведена група в обществените мрежи, която упорства заведението въобще да не бъде отваряно. Според съперниците на ресторанта тази концепция е освен демонстрация на неприятен усет, само че и е жестока.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР