Китайската сонда Tianwen-1 изпрати обратно първата снимка от Марс, съобщи

...
Китайската сонда Tianwen-1 изпрати обратно първата снимка от Марс, съобщи
Коментари Харесай

Сондата Tianwen-1 изпрати снимка от Марс

Китайската сонда Tianwen-1 изпрати назад първата фотография от Марс, заяви националната галактическа организация, до момента в който задачата се готви да допре повърхността на Червената планета по-късно тази година, заяви БГНЕС.
Очаква се галактическият транспортен съд, изстрелян през юли, по същото време като, да влезе в орбита на Марс към 10 февруари.
Черно-бялата фотография, оповестена от Китайската национална галактическа администрация, демонстрира геоложки характерности, в това число кратера Скиапарели и една обширна част от каньони на марсианската повърхнина.
 Учен: Израел и Съединени американски щати поддържат контакт с извънземни на Марс Учен: Израел и Съединени американски щати поддържат контакт с извънземни на Марс
Съединени американски щати и Израел са осъществили контакт с извънземна “Галактическа федерация ”, само че това се пази в загадка, тъй като човечеството не...
Снимката е направена от към 2,2 милиона километра от Марс, оповестява Пекин, а галактическият транспортен съд в този момент е на 1,1 милиона километра от планетата.
Роботизираният транспортен съд присъединил един от моторите си, с цел да „ направи орбитална промяна “ в петък и се очакваше да забави, преди да бъде „ хванат от марсианската гравитация “ към 10 февруари, заяви организацията.
включва самият транспортен съд, спускаем уред и марсоход, който ще изследва почвата на планетата.
Китай се надява в последна сметка да приземи марсохода през май в Утопия на Марс.
 На Марс е имало вода преди раждането на живота на Земята На Марс е имало вода преди раждането на живота на Земята
Вече всички знаем, че на Марс е имало вода в даден миг от живота на планетата, само че до момента не беше ясно по кое време е станало образуването на...
След като наблюдаваше водещата роля на Съединени американски щати и Съветския съюз по време на Студената война, Китай вложи милиарди долари в своята военна галактическа стратегия.
През последното десетилетие той реализира големи крачки, изпращайки човек в космоса през 2003 година
Азиатската мощ сложи основите за сглобяване на галактическа станция до 2022 година и за определяне на непрекъсната опора в земна орбита.
Но до момента Марс се оказа предизвикателство, доколкото множеството задачи, изпратени от Съединени американски щати, Русия, Европа, Япония и Индия на планетата от 1960 година насам, приключиха с крах.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР