Кирил Петров вече започна да формира правителство. Лидерът на Продължаваме

...
Кирил Петров вече започна да формира правителство. Лидерът на Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков издигна голям бизнесмен за министър

Кирил Петров към този момент стартира да образува държавно управление. Лидерът на " Продължаваме промяната " направи номинация за транспортен министър. Това е шефът на " ЕКОНТ " Николай Събев, който ще народен представител в листите на новата партия. Най-вероятно ще е един от водачите на листи.

" Вече познаваме водачите на листите ни персонално. За нас тези хора са се потвърдили като честни и ние подсигуряваме за тях. Мога да дам за образец господин Николай Събев, шефът на " ЕКОНТ ". Аз го познавам отпреди поради биснеса, който имам, само че той пристигна в Министерството на стопанската система и ми сподели къде се случва икономическата интензивност в България на база на пратките, които изпраща. ", сподели Петков в студиото на " Лице в лице " по бТВ. И продължи: " Друго, което доста ми хареса, е, че той е извънредно осведомен с превоза в България и има неповторима визия за развиването на този отрасъл. Когато ми показа тази визия, аз си споделих, че в случай че това е бъдещият ни транспортен министър, ще е отлично. ".

Да, в този момент споделям - в случай че имаме опция да предлагаме министър, господин Събев ще е нашето предложение за транспортен министър, безапелационен бе Кирил Петков.

Двама представители на " Продължаваме промяната " има в Инициативния комитет за втори мандат на Румен Радев и Илияна Йотова.Това са Деница Симеонова и Яна Баламикова, заяви Петков. " Ние към този момент казахме, че той е нашият президент. Най-големият ни претекст да подкрепим Румен Радев е обстоятелството, че за четири месеца той в никакъв случай не ни се обади, с цел да ни каже - не правте това, назначанете този човек. Мисля, че Асен Василев е първият финансов министър, който самичък имаше свободата да си назначи началник на Национална агенция за приходите. Единственото думи, които чувахме от президента бяха - отлично за смелостта. Атаките против Румен Спецов пристигнаха, тъй като той си разреши да направи инспекции, където никой преди този момент не си беше и помислил да прави. Това е и повода Национална агенция за приходите да има толкоз положителни резултати за последните месеци. Очаквам, че напълно скоро офанзивите против него още веднъж ще се засилят. ", сподели още някогашният длъжностен стопански министър.

" С Христо Иванов не сме имали спорове. Ние можем да създадем коалиция с Мая Манолова и " Демократична България ". Ние ще бъдем в центъра на тази коалиция и в случай че съберем 121 депутата, ще бъдем мотор на смяната ", сподели още водачът на новия политически план.

На ГЕРБ дадохме опция да кажат - ние сгрешихме, похарчихме над 2 милиарда от ББР, изхарчихме доста пари от бюджета, дано създадем правосъдна промяна, да сменим основния прокурор и дано нашите хора си понесат правосъдната отговорност, тогава можем да беседваме с тях. Само с извинявай няма да стане, сподели още Кирил Петков.

Ние не сме президентска партия. Никой не седи зад нас. Крайните решения взимаме аз и Асен Василев. Даже не сме и ние двамата, тъй като сме създали един център на четири очи, който взима окончателните решения, приключи Кирил Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР