Кирил Петков, който уж е радетел за справедливост, не си

...
Кирил Петков, който уж е радетел за справедливост, не си
Коментари Харесай

Скандал: Петков не си плаща обедите ресторанта на МС, бутилки се въргалят в кабинета му

Кирил Петков, който сякаш е труженик за правдивост, не си заплаща обядите във ВИП ресторанта в Бояна, алармираха работещи във ведомствения стол.

Посещавайки заведението, Кирил Петков употребява само БИО риба и БИО храни. След изобилното похапване в ресторанта той демонстративно отхвърля да си оправи сметките, като се е стигнало до такава степен сервитьорите от личния състав да събират пари, с цел да заплащат 60-100 лв. за обяд на Петков.

След изобилното похапване той декларира, че е министър ръководител и обедът е за сметка на страната, без да урежда сметките си.

От друга страна източници оповестиха за ПИК, че Петков е заповядал в ресторанта на Министерски съвет за него да се доставят всекидневно пресни малини и боровинки, като същите да са с БИО генезис.

Служители на Министерски съвет ни сигнализираха, че в кабинета на Кирил Петков имало огромен в количество корав алкохол, който те намирали заран. Какво е ставало в кабинета и кой са били гостите на Петков през нощта, може единствено да гадаем, само че се стигнало до такава степен Лена Бориславова персонално да гледа нощните записи с цел да види, кои са гостите на Петков.

За да замаже абсурда, Бориславова издава заповед, с която се изисква доклад от всички редови чиновници, назначени най-вече от предходните държавни управления за дейностите им през последните три месеца, по дни и часове.

Обръщаме внимание, че Лена Бориславова е служителка в екипа на Петков, само че като част от ПОЛИТИЧЕСКИя кабинет и в тази връзка вмешателството в активността на чиновниците е на процедура цялостен надзор върху Главния секретар – фигурата, която дава отговор за личния състав.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР