Кирил Петков коментира от Трявна думи на Слави Трифонов:Още няма

...
Кирил Петков коментира от Трявна думи на Слави Трифонов:Още няма
Коментари Харесай

Кирил Петков: Без да го питат Слави Трифонов влезе в оправдателен режим за границата

Кирил Петков разяснява от Трявна думи на Слави Трифонов:

Още няма имена на министри, те ще бъдат тези, които решим да ги сменим и това ще бъде съдружно решение. Това съобщи от Трявна министър председателят Кирил Петков.

В момента, в който съберем болшинство от 121 депутати, незабавно ще предложим нови министри, посочи министър председателят., добави той, представен от БТВ.

Премиерът разгласи, че това би трябвало да се случи оптимално бързо и отхвърли информации да е подготвен да застава отпред а някое министерство. 

Най-важното е да намерим 7 смели депутати, които поставят целта България пред всевъзможни подмолни, други или личностни обещания, добави той.

Петков разяснява и абсурда на границата.

" Учуден съм от Слави Трифонов какъв брой пъти повтори, че надали не нямал нищо общо, единствено дето без да го питат влиза в извинителен режим за границата. Съвпадна напълно с това, че най-сетне страната си върна контрола на границата, която се е движила от години от неразбираеми за мен субекти, сподели министър председателят.

В момента доста хора от сивия бранш губят доста средства и биха се радвали това държавно управление да го няма. В момента всички, които са крали до момента, рано или късно ще минат през прокуратурата. Това е група, която се чуди по какъв начин държавното управление да свърши всеки ден. Втората група от хора са свързани с газови облаги, които в този момент свършват. Тези хора също биха се радвали това държавно управление да го няма, добави още Петков.

Той посочи, че сигурно газът от Азербайджан ще пристигна.

" Важното е да не ни е боязън, че през декември в случай че господин Путин реши да нападна Европа още едни път, няма да спре шалтера на всички ни ", акцентира още Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР