Кирил Петков изглежда се превърна в първия премиер в новата

...
Кирил Петков изглежда се превърна в първия премиер в новата
Коментари Харесай

Кремъл празнува! Кой прочете присъдата на Кирил Петков

Кирил Петков наподобява се трансформира в първия министър председател в новата история на България, който направи действителни дейности за ограничение на въздействието и зависимостите на страната от Русия и резонно се трансформира в обект на гневни рецензии от Кремъл.

Русия публично упрекна министър председателят в оставка Кирил Петков в неистина във връзка изявлението му за английския „ Таймс “. Според Мария Захарова Петков е в „ политическа мъка “.

В изявлението си Петков  обвърза съветското въздействие на Балканския полуостров с ширещата се корупция и съобщи, че тя е главен външнополитически инструмент на имперски настроената страна.

Той споделя още, че се притеснява, че „ Русия счита да го смъкна от власт вечно “.Той споделя още, че се притеснява, че „ Русия счита да го смъкна от власт вечно “. Кирил Петков има вяра, че си е спечелил могъщи врагове в Русия, когато е поставил завършек на зависимостта на страната си от нея във връзка с доставките на газ, написа още в публикацията на английското издание, съобщи Епицентър.

„ С любознание се запознахме с изявленията на Кирил Петков. Ние откровено съчувстваме на неговите опасения за „ дългата ръка “ на Кремъл “, споделя представителят на външното министерство на Русия Мария Захарова.

„ Русия в никакъв случай не си е разрешавала да се намесва в работите на непознати страни, както в никакъв случай няма да разреши никоя друга страна да се опита да ни наложи своето мнение. Спекулирането с „ съветската опасност “ за вътрешнополитически и други егоистични цели е сигурен знак за политическа мъка. Убедени сме, че това е също толкоз явно и за българския народ, на който откровено желаем разцвет и прагматично ръководство, способно да работи въз основата на националните ползи, а не на желанието да се угодничи на трансатлантическите „ сътрудници “, приключва Захарова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР