Киноверигата Cineland открива нов кинокомплекс с осем зали в София. Cineland

...
Киноверигата Cineland открива нов кинокомплекс с осем зали в София.
Cineland
Коментари Харесай

Киноверигата Cineland открива нов кинокомплекс с осем зали в София

Киноверигата Cineland открива нов кинокомплекс с осем зали в София.

Cineland Bulgaria Mall се отличава със моден интериорен дизайн, първокласни столове и лежанки, сребърни киноекрани, неповторима зала за частни прожекции и последно потомство лазерна киномашина.

На 30 ноември ще се състои формалното церемония разкриване на най-новото кино в София - Cineland Bulgaria Mall. Към момента Cineland стопанисва киносалони в Перник, Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово и Търговище, както и летни кина в Перник, Велико Търново, Китен и Ахтопол. Сега веригата стъпва на конкурентния столичен пазар с инвестиция от над 3,2 млн. лева

Целта на Cineland е да даде на феновете модерна киноуслуга от ново потомство. Дигитализацията в областта на услугите навлиза с огромни темпове и в Cineland Bulgaria Mall. През приложението на киноверигата феновете ще могат да купуват билети, а скоро и консумация на храни и питиета, които ще ги чакат непосредствено по местата в залите. На кинофеновете няма да им се постанова да чакат на опашки, а ще могат сами да се записват и да имат достъп до залите посредством цифровите портали, както и да заверяват билетите си за безвъзмезден достъп до паркинга. Кинокомплексът има „ бърз щанд “, който ще обслужва единствено онлайн продажбите. Друга иновация е специфичната кинозала, която ще може да се употребява за частни прожекции, корпоративни събития и гейминг надпревари.

 Киноверига открива нов комплекс в София с безвъзмездни прожекции в границите на 3 дни - 2

По случай откриването на кинокомплекса, от екипа на Cineland Bulgaria Mall са подготвили богата стратегия – игри, начинания и разнородни събития.

На 30 ноември формалните посетители на киното ще получат извънредно кино прекарване. За тях ще бъдат открити всички зали на кинокомплекса, където ще могат да гледат филмите „ Наполеон “, режисиран от Ридли Скот, „ Уроците на Блага “, режисиран от Стефан Командарев, „ Догман “, режисиран от Люк Бесон и последния филм с присъединяване на Катрин Деньов " Жената на президента ", както и „ Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии “, част от постоянната стратегия.

На 4, 5, и 6 декември Cineland Bulgaria Mall прави поклон към публиката като афишира вход свободен за всички кинофенове със специфичната кино стратегия „ Маратон на детската анимация “ (Овцата Шон, Омагьосаната къща, Ратчет и Кланк, Малкият върколак, Фабрика за сънища, Снежната кралица и принцесата, Детектив Чинк и Златният кошер, Моята непослушна самодива, Горски мечоци: завръщане на Земята) и „ Панорама на българските филми, селектирани за Оскар “ (Дзифт, Източни пиеси, Светът е огромен и избавление дебне отвред, Тилт, Цветът на хамелеона, Каръци, Вездесъщият, Страх, В сърцето на машината). За да имат безвъзмезден достъп до самодейността, феновете би трябвало да запазят авансово своето място онлайн в уеб страницата на Cineland Bulgaria Mall или да вземат билет непосредствено от касите.

Всички фенове, записали се в уеб страницата на Cineland Bulgaria Mall в интервала 27.11.2023 - 11.12.2023, ще вземат участие в лотария за златен, сребърен и бронзов абонамент, който ще подсигури на девет от тях безвъзмезден достъп за гледане на всички филми в Cineland Bulgaria Mall надлежно за 12, 6 и 3 месеца.

Предвижда се също образуване на фестивални прояви и внедряване на съвременна стратегия за лоялни клиенти.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР