Ким Кардашиян и Кание Уест уредиха развода си в Лос

...
Ким Кардашиян и Кание Уест уредиха развода си в Лос
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Кание се разбраха: съвместно попечителство и 200 хиляди издръжка от страна на рапъра

Ким Кардашиян и Кание Уест уредиха развода си в Лос Анджелис, оповестява Fox News. Според правосъдните документи риалити звездата ще получава по 200 000 $ месечно прехрана от някогашния си брачен партньор за четирите им деца.

Двойката се е съгласила на взаимно настойничество, а от 1 декември Уест ще дава отговор за месечните такси за прехрана на децата.

Кардашиян и Уест, който в този момент носи името Йе, имат предбрачен контракт и са се съгласили да " разделят всички активи и пасиви " от техния шестгодишен брак.
 
                             

Близо 2 година продължи процеса по формалната разлъка на двойката. Ким подаде документи за бракоразвод при започване на 2021 година

„ Считано от 1 декември 2022 година, ответникът (Уест) ще заплаща на ищеца (Кардашиян) като прехрана за децата сумата от 200 000 $ на месец. Издръжката на детето ще се изплаща посредством банков превод на първо число от всеки месец по банкова сметка “, се споделя в документите.

И Кардашиян, и Уест ще бъдат виновни за всяка част от неосигурените „ здравни, медицински и зъболекарски разноски “ на децата си, а Ким ще продължи да поддържа и заплаща застраховката на децата, до момента в който е налична или „ до момента в който всяко дете навърши 26 години, без присъединяване на ответника. "

Двойката ще раздели разноските за образованието в частните учебни заведения на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, а както и разноските, направени от частната защита на малолетните.
 
                             

Кардашиян и Уест също по този начин ще заплащат еднообразно разноските за лицей за всичките си четири деца, чиято възраст варира от 3 до 9 години, написа " Телеграф ".

„ Страните се съгласяват, че по време на брака си те не са придобили общи активи и че към датата на раздялата и датата на правосъдното решение не са имали общи активи “, е посочено още в съглашението.

Съгласно документа, в случай че Кардашиян и Уест не спазят „ значими решения, свързани със здравето, образованието и благосъстоянието на малолетните деца “, те ще вземат участие в медиация за „ минимум три часа с взаимно контрактуван пенсиониран правосъден чиновник, намиращ се в Южна Калифорния ". В това време и двамата ще положат „ добросъвестни старания “ за разрешаване на всички такива неуредени разногласия.

Кание и Ким станаха двойка през 2012 година, а първото им дете се роди през 2013 година. Уест предложи брак на Ким същата година, употребявайки великански екран на празен крайбрежен стадион на Сан Франциско. Двойката се венча на 24 май 2014 година в ренесансова цитадела във Флоренция, Италия.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР