Киев, околностите му, както и Запорожка област са с обявена

...
Киев, околностите му, както и Запорожка област са с обявена
Коментари Харесай

Руски дронове атакуват Киев, сирени вият в столицата

Киев, покрайнините му, както и Запорожка област са с оповестена въздушна паника - третата за последните шест дни. Някои консуматори на обществените мрежи пишат, че са чути детонации.

Ръководителят на канцеларията на президента Андрей Ермак написа два къси поста в канала си в Телеграм си през последния час. В тях Ермак приканва хората да не подценяват въздушната паника, съобщи News.bg.
-->
В град Запорожие се оповестява за гърмеж на съветска ракета С-300, разкри УНИАН.

По-късно въздушна паника беше оповестена и в Днепропетровска област.

Киев е бил нападнат от дронове, обявиха рано сутринта от регионалната администрация. Дроновете са били от вид „ Шахед “, като всички са свалени, по информация на Сергей Попко, ръкодовител на градската военна администрация. Все още няма информация какъв брой са били безпилотните летателни апарати.

Това е третата офанзива за последната една седмица към Киев, откакто в продължение на 51 дни съветската войска не нападна столицата. Военни обърнаха внимание и на спестовното потребление от страна на съветските военни на запаси, вероятно поради привършване на запасите.

В нощта на 1 май въздушна паника бе оповестена над цяла Украйна, тогава имаше и попадения, само че не и в Киев, където военните управляващи рапортуваха, че противовъздушната защита е свалила всички цели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР