Ще внасяме и полицаи: Ще дойдат полицаи от Чехия, Полша,

...
Ще внасяме и полицаи: Ще дойдат полицаи от Чехия, Полша,
Коментари Харесай

Министър Милошев: Ще внасяме и работници, и полицаи за Черноморието

Ще внасяме и служители на реда: „ Ще дойдат служители на реда от Чехия, Полша, Румъния и Германия. Това е прекрасен знак. Сигурността е основен въпрос за туризма, изключително през лятото. Понякога туристите са екстравагантни, само че ние сме домакини и би трябвало да ги пазим. ”, добави министърът.

 

Концесионерите и наемателите на плажовете би трябвало да са щастливи, тъй като Министерски съвет одобри решение, с което регулирането на водоспасителната активност на Черноморието ще се извършва по остарялата разпоредба този сезон, акцентира той.

 

„ Като министър на туризма споделям: „ Българското Черноморие е едно райско място, заповядайте. ” Поканих министрите Галя Кондева и Петър Димитров да създадем нужните проби, с цел да покажем, че нашето море е чисто ”, увери той.

Той акцентира, че цените на чадърите и шезлонгите са контролирани.

За украинските бежанци, настанени по хотели в страната, Милошев разяснява: „ Украинската стратегия е проблем, който се случи поради експанзията на Русия в Украйна. Има проблеми в тази стратегия, има забавени заплащания. Тази мярка споделя работодателите кредитират този развой, тъй като поемат жителите на Украйна, заплащат за услугите им и чакат средства от страната. Има заплащания още от 2022 година, които сега се дискутират. ”

Той е безапелационен, че неналичието на регулация при екскурзоводната активност е неприятно решение и визира сигурността на страната ни.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР