Киану Рийвс се завръща към емблематичната си роля на Нео

...
Киану Рийвс се завръща към емблематичната си роля на Нео
Коментари Харесай

Разкриха колко е спечелил Киану Рийвс от последната Матрица

Киану Рийвс се завръща към емблематичната си роля на Нео в " Матрицата: Възкресение " в кината от през днешния ден и по HBO Max. Разкрита бе заплатата му за свършената работа. Според " Variety " 57-годишният Рийвс е спечелил сред 12 и 14 милиона $ като съществена заплата за новата част от поредицата. Тази цифра е единствено с няколко милиона повече от 10-те милиона $ хонорар, който Рийвс е спечелил за " Матрицата " от 1999.

Колко ще са спомагателните доходи за Рийвс ще стане ясно след представянето на кино лентата в кината. В репортаж на ABC през 2006 година беше обявено, че Рийвс е спечелил спомагателни 25 милиона $ от първия филм.

Тогава продукцията натрупа 171,4 милиона $ в страната и 466,6 милиона $ в международен мащаб след премиерата си, а беше основана със относително скромния бюджет от 63 милиона $.
свързани новини17552на 26.11.2021
Успехът на кино лентата докара до снимането на още две продължения от братята-сестри Уашовски - тогава Лари и Анди, в този момент Лана и Лили. Те направиха съвсем двете елементи по едно и също време, " The Matrix Reloaded " и " The Matrix Revolultions ".

Хонорарът на Рийвс за тях не беше оголен, само че съгласно " Celebrity Net Worth " той е спечелил над 120 милиона $ бонуси от двете продължения.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР