Kia дава първо впечатление за новия EV9 с видеоклипове. Това

...
Kia дава първо впечатление за новия EV9 с видеоклипове. Това
Коментари Харесай

Първи видео клипове на Kia EV9

Kia дава първо усещане за новия EV9 с видеоклипове. Това е напълно електрически SUV и нов флагман на южнокорейския производител. Моделът ще помогне да се форсира трансформацията на компанията в снабдител на решения за устойчива подвижност в ерата на електрификацията.

Видеото, което може да се види в световния YouTube канал на Kia, демонстрира силуета на EV9 дружно с отличителната предница и гладките повърхности на каросерията. Привлекателният дизайн на предните и задните светлини също способства за мощната еднаквост на този SUV.

Във видеоклиповете може да се види безпогрешна композиция от грациозен, скулптурен дизайн и суверенна, самоуверена геометрия. Името на модела EV9 следва номенклатурата на Kia за напълно електрически коли. Той съчетава префикса EV (за „ електрическо транспортно средство “) с номера, представляващ сегмента на модела в гамата E на Kia.



Подобно на Kia EV6, EV9 е основан на E-GMP (Electric Global Modular Platform), световната платформа на компанията, особено проектирана за акумулаторни електрически транспортни средства. Kia счита да показа напълно както екстериора, по този начин и интериора на EV9 в средата на март. Допълнителна продуктова информация ще бъде оповестена в края на март за международната премиера на модела.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР