Това е безумие. За 24 часа от едни хубави разкошни

...
Това е безумие. За 24 часа от едни хубави разкошни
Коментари Харесай

Йонко Иванов за Патриарха: Това е комсомолско арогантно безумие на един файтон хора

" Това е безумство. За 24 часа от едни хубави луксозни булеварди с доста добра инфраструктура и проведено придвижване да се създадат някакви пътечки и хората да скачат един против различен. Къде написа, че паркирането на заден ход става напряко? Никъде няма наложителен вид за паркиране на заден ход. Когато вие спрете и този зад вас ви затапи на паркомястото, би трябвало цяла колона от коли да се върне обратно, с цел да можете да паркирате. “

Така ръководителят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов разяснява пред btvradio новата организация на придвижването по булеварди в центъра на София.

„ Едно нападателно, надменно безчинство на един файтон хора, на една шепа хора, които не зачетоха закона, не са спазили никакви условия за координиране на този план и се крият зад фразата – там един екип е направил един план и не посмяха да покажат ръководителя на този екип и безотговорното премълчаване на всичко това от страна на Пътна полиция, от страна на така наречен комисия по превоз в СОС, 20 индивида да постановат мнението си в подобен нахален и нападателен жанр, някакви налудничави комсомолски хрумвания и възторг в тези така наречен велопедалисти, поради които се промени цялата организация на придвижването и бездействието на страната да проявят тези произволи.

Имаме велосипедисти, имаме и велоелектристи – елвелосипедите развиват скорост до 40-50-70 км. Има 3 типа велопътеки, велоалеи, които дават опция да се минава и през парковете предвид на по-интересното придвижване, на предоставяне опция на велосипедистите, които излизат със фамилиите си, да се радват на хубостите на София.

Когато тази лента за придвижване, велоалея, не е обозначена, дали е в една или 2 направления и върви татко, майка и дете колкото да кара с велосипеда и след него върви велосипед, който кара с 50 км, знаете ли какво ще стане? “, предизвести още Йонко Иванов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР