Кейти Пери е бременна с първото си дете от годеника

...
Кейти Пери е бременна с първото си дете от годеника
Коментари Харесай

Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете

Кейти Пери е бременна с първото си дете от годеника си Орландо Блум. Певицата персонално заяви щастливата вест, като сподели коремчето си в края на видеото за новия си сингъл „ Never Worn White “. Пери разкри, че с Блум чакат наследника си през лятото и че е щастлива най-накрая да показа изненадата с почитателите си.

„ Радвам се, че към този момент няма да ми се постанова да си поглъщам корема или да нося огромни чанти. Ние сме пъклен разчувствани и щастливи. Това е тайната, която най-дълго съм пазила. Реших да ви оповестя новината по най-хубавия метод – посредством музиката “, написа Пери в обществените мрежи.

Певицата не пропусна да разиска и второто вълнуващо събитие – новата си ария: „ Това не е главният сингъл, само че е положително начало. Наложи се това видео да излезе първо, с цел да мога да разглася бремеността, тъй като към този момент става много явна “.

Това е първото дете за Кейти. Блум към този момент е благополучен татко на 9-годишния Флин от някогашната си брачна половинка Миранда Кер. Пери и звездата от „ Карибски пирати “ се сгодиха през 2019-а на Свети Валентин, само че не престават да отсрочват сватбата си. За момента не е ясно по кое време ще се състои венчавката, само че по последна информация се чака да има две събития – домашна гала и грандиозно тържество някъде по света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР