Кейт Мос се появи на церемония по награждаване на списание

...
Кейт Мос се появи на церемония по награждаване на списание
Коментари Харесай

Абсолютна излагация: Кейт Мос се появи неадекватна на важно събитие

Кейт Мос се появи на гала по награждаване на списание Wall Street Journal и шокира всички присъстващи. 48-годишният супермодел връчи на креативния шеф на Saint Laurent - Антъни Вакарело, купата " Моден модернист за 2022 година ".

И макар че изглеждаше зашеметяващо, облечена в полупрозрачен сет в наситено тютюнев цвят, Мос впечатли всички не с визията си, а с държанието си. Тя изглеждала супер несъответстващо, разтреперана и се държала за трибуната, заваляйки думите.
 
                             

" Добър вечер, дами и господа ", споделя Мос, поглеждайки телефона си. " Антъни и аз работим дружно от години ", продължава моделът, правейки голям брой паузи на несъответствуващи места. Явно речта я е затруднила съществено.

" Още откогато стартира работа в " Сен Лоран ", съумях да разпозная инстинкта му за мода. И - желаех да бъда част от това ", споделя по-късно Мос.

" За мен е чест да бъда част от фамилията на Saint Laurent и да бъда негов другар ".

" Дами и господа, за мен е чест да връча на Антъни Вакарело - премията " Иноватор на годината ", споделя с самоувереност Кейт, бъркайки названието на оценката.

Потребителите на обществените мрежи са обезпокоени от странното държание на кралицата на стилния подиум. И показват своята угриженост в мненията.
 
                             

" Тя очевидно е дрогирана ", твърди консуматор на Twitter, на което различен дава отговор: " И аз по този начин мисля, само че не желая да върша догатки или обвинявания ", написа " Дарик ".

" Оттук чувствам по какъв начин сърцето ѝ щеше да изскочи гърдите ", означи различен. Засега липсва коментар от представителите на Мос, макар че от Рage Six са помолили за подобен.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР