Кейт Мидълтън показа първите снимки от бъдещата си фотографска изложба

...
Кейт Мидълтън показа първите снимки от бъдещата си фотографска изложба
Коментари Харесай

Кейт запечата пандемията в снимки

Кейт Мидълтън сподели първите фотоси от бъдещата си фотографска галерия „ Hold Still “/„ Не мърдай “. Общият план с Национална портретна изложба, на която херцогинята на Кеймбридж е патрон, цели да документира духа и настроението на публичната изолираност. За задачата Кейт приема фотоси от поданиците, които изпращат фрагменти от всекидневието си по време на карантината на Острова. Херцогинята персонално ще избере общо 100 фотоса, които ще включи в цифрова галерия през август.

Кейт качи малко видео в Инстаграм, в което демонстрира няколко от обичаните си фрагменти.

„ Искам да благодаря на всички, които взеха присъединяване. Видях в действителност страхотни фотоси “, разяснява Мидълтън.

Херцогинята показа с почитателите си в обществената мрежа снимки, които запечатват както живота на жителите в домовете им – по какъв начин фамилии претърпяват дългата изолираност дружно на едно място и по какъв начин поддържат връзка с околните си, по този начин и съседските взаимоотношения по време на пандемията. Разбира се, Кейт не пропусна да изтъкне и кадър на доктор от първата линия в битката против ковид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР