Кейт Мидълтън подлуди мъжете по целия свят, показвайки бедро до

...
Кейт Мидълтън подлуди мъжете по целия свят, показвайки бедро до
Коментари Харесай

Краката на Кейт подлудиха мъжете

 Кейт Мидълтън подлуди мъжете по целия свят, показвайки " бедро до сливиците " и провокира завистта на доста дами. За пръв път от 8 години като член на кралското семейство херцогинята на Кембридж обу къси къси панталони поради присъединяване в благотворителна регата в Коус.

Реакциите в обществените мрежи на почитателите и фенките й бяха красноречиви. " Голям почитател на прелестната Кейт, която е с убийствени крайници ", написа нейна почитателка. Друга обаче изсъска: " Проклети краката на Кейт Мидълтън! "

" Сън " напомни, че всички в фамилията на Кейт се отличават със стройни бедра, само че брачната половинка на принц Уилям не разчитала единствено на гена си, а постоянно спортувала. Тя е запалена скиорка, поддържа се с йога и Пилатес, обича гребането, кросовете и хокей на трева. " Кейт е пристрастена към упражненията, тя и Пипа (сестра й) се отнасят извънредно съществено към поддържането на физиката си, а майка им Керъл, въпреки и над 60 година, е в извънредно добра форма ", споделя пред " Дейли Мейл " човек от кралското обграждане.

Кейт е извънредно обрана в изявите и тоалетите си, тъй като ще бъде кралица. Един ден принц Уилям ще наследи трона от татко си Чарлз. По този мотив кралският публицист Ашли Пиърсън разкри, че като бъдеща кралица, тоалетите на Кейт са мощно лимитирани спрямо тези на Мегън Маркъл, брачната половинка на принц Хари. " Кейт Мидълтън би трябвало да съблюдава куп други правила и ограничавания, тъй като ще бъде кралица ", изяснява Пиърсън. " Тя и Мегън са от разнообразни равнища, полите на Кейт би трябвало да са с избрана дължина ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР