Кейт Гарауей почти свали документалния си филм за покойния си

...
Кейт Гарауей почти свали документалния си филм за покойния си
Коментари Харесай

Кейт Гарауей разкрива сърцераздирателна причина да иска да свали документалния филм за Дерек Дрейпър

Кейт Гарауей съвсем смъкна документалния си филм за починалия си брачен партньор Дерек Дрейпър след тъжната му гибел през януари.

Добро утро, Англия, звездата Кейт и нейният брачен партньор Дерек е снимал документалния филм след грижите за него и напредъка му преди да почине. Историята на Дерек, излъчена по ITV, даде на феновете визия за опустошителната последна година на някогашния политик със фамилията му, до момента в който се бореше с заболяването си.

Дерек беше приет в болница през 2020 година, откакто се болести с Covid-19 и остана съществено болен. Дерек остана в болница повече от година, откакто прекара известно време в кома, а вирусът имаше опустошително и изменящо живота влияние върху тялото му, предизвиквайки редица здравословни проблеми.

Жестоко, само че Дерек реализира огромен прогрес със здравето си в седмиците преди да претърпи сърдечен арест през декември 2023 година Дерек беше откаран по неотложност в болница, като той страдаше от кървене и кръвоизлив, преди да почине през януари....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР