Кевин Бърлинг получил поредица от паник атакиМъж от американския щат

...
Кевин Бърлинг получил поредица от паник атакиМъж от американския щат
Коментари Харесай

Мъж получи 450 000 долара обезщетение заради нежелано парти в офиса

Кевин Бърлинг получил поредност от паник офанзиви

Мъж от американския щат Кентъки получи 450 000 $ обезщетение, откакто неговата компания му провела изненадващо празненство за рождения ден, макар предизвестията от негова страна, че това би провокирало у него стрес и безпокойствие.

Ищецът Кевин Бърлинг твърди, че нежеланото тържество по случай рождения му ден в Gravity Diagnostics през 2019 година му е предизвикало поредност от паник офанзиви.

Според заведеното от него правосъдно дело компанията го е дискриминирала поради негово увреждане, написа.

От компанията отхвърлят да са създали нещо неправилно.

Въпреки молбата на Бърлинг, компанията, която се занимава с проби за COVID-19, му провела изненадващо тържество през август 2019 година, което довело до паник офанзива. Рожденикът бързо напуснал купона и довършил обяда си в своята кола.

В документите по делото се отбелязва, че Бърлинг е "разкритикуван " на среща на идващия ден, на която е упрекнат, че е "отнел насладата на своите сътрудници " и "че е малко момиченце ". Напрегнатата среща провокирала втора паник офанзива, след което компанията го отпратила вкъщи на 8 и 9 август, написа BBC.

На 11 август Gravity Diagnostics го уволнили, изтъквайки като причина опасения по отношение на сигурността на работното място. В делото си той твърди, компанията го е дискриминирала поради негово увреждане и че му е отмъстила за това, че желал молбата му да бъде задоволена.

След двудневен правосъден развой в края на март съдът му присъжда 450 000 $ обезщетение, включително 300 000 $ за породен прочувствен стрес и 150 000 $ пропуснати заплати.

Компанията възнамерява да апелира правосъдното решение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР