Кеш Кредит е технологична небанкова финансова институция с фокус върху

...
Кеш Кредит е технологична небанкова финансова институция с фокус върху
Коментари Харесай

Кеш Кредит спечели 5 награди за работодател в Career Show Awards 2020

Кеш Кредит е софтуерна небанкова финансова институция с фокус върху бързото развиване и налагането на нови артикули и услуги в интерес на потребителя. Компанията непрекъснато работи по използване на най-новите и съвременни усъвършенствания в процесите си, с цел да отговори на възходящите потребности на своите клиенти и чиновници.

Как компанията, която назовава себе си „ Финтех със сърце “, стигна до ТОП 3 на работодателите, получили най-вече награди в Career Show Awards 2020?

Тази година в състезанието се съревноваваха над 300 компании, които бяха оценени от жури, включващо водещи специалисти в региона. Проведен напълно онлайн, състезанието отличи най-хубавите практики в привличането, задържането и развиването на чиновниците и награди най-успешните тактики за създаване на работодателска марка в България.

За това по какъв начин се построява и поддържа екип, беседваме с Боряна Нейчева, Мениджър „ Човешки запаси “.
Какво Ви накара да се включите в тазгодишното издание на Career Show Awards?
За първи път взехме решение да се включим в влиятелните Career Show Awards, с цел да добием по-пълна визия по какъв начин се нареждаме като шеф в този толкоз конкурентен пазар на труда. За нас беше чест да участваме в състезанието, състезавайки се с най-големите и одобрени компании в региона на човешките запаси. – разяснява Боряна.

Бяхме извънредно щастливи от новината, че нашият екип е спечелил 5 награди в влиятелните категории:

* „ Най-добър шеф “ в бранш Финанси
* Стратегия „ Ангажиране на чиновниците "
* Стратегия „ Баланс работа и персонален живот “
* Стратегия „ Допълнителни придобивки “
* Стратегия „ Здраве и уелнес “
Кой съгласно Вас е печелившият метод, който Ви докара до 5-те награди?
През 2019 година прецизирахме профила на претендента за работа в синхрон със тактиката и полезностите ни - поставихме се в обувките му и преминахме през процеса на кандидатстване. Така настроихме политиките си в крайник с новото време, с цел да открием хора с нашето ДНК – хора, които с разсъдък да следват тактиката ни и със сърце да одобряват и споделят полезностите ни. За нас е значимо да сътворяваме среда с взор напред, в която хората да повярват в личните си благоприятни условия и да се изявят в основната роля. Ние реализираме техните хрумвания, вземаме поради тяхното мнение и несъмнено, честваме дружно триумфите им. В всекидневието си целим да изградим взаимоотношения, основаващи се на доверие и бистрота. Имаме отговорно отношение към всеки чиновник, клиент и сътрудник. Вярваме, че точно по този начин се построява дълготрайно партньорство. Това доста ни оказва помощ в обстановката с COVID-19, тъй като макар компликациите екипът стои зад нас и поддържа решенията ни. Последното ни достижение е вътрешен уебсайт за връзка сред екипите. Целта му е, въпреки отдалечени един от различен, да продължим да поддържаме непосредствен контакт, тъй като когато сме дружно, сме по-силни. Работим неуморно и върху построяването на резистентност в екипа, посредством интензивно осъществяване на образования. Един от акцентите в Кеш Кредит Академията пък ни е фокусът върху себепознанието. За да взаимодействаме сполучливо с другите , е значимо да познаваме себе си. Поканихме психолози, които да ни оказват помощ да стартираме смяната „ от вътрешната страна на открито “. Също по този начин нашата онлайн платформа за образования прибавя още стойност, давайки опция на чиновниците да обогатяват знанията си когато и да е.
Какви са Вашите способи за мотивация на чиновниците?
Въпреки че сме към 300 чиновници, ние съумяваме да запазим самостоятелния метод и положителното отношение към всеки от екипа. Работата ни се основава на бистрота и диалогичност. Служителите имат действителната опция да вземат участие в ръководството на бизнеса посредством своите хрумвания. Точно по тази причина и дефинираме премията от Career Show като екипна, тъй като в основата на нашите начинания са концепциите на хората ни.
Какви са изгодите от тези политики върху бизнеса Ви?
Най-големият ни триумф е постигането на баланс сред отлични финансови резултати и грижата за хората ни. Установихме също, че сме въодушевили огромна част от чиновниците ни в това да показват Кеш Кредит като добър шеф на свои познати и другари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР