Кендимен оглави бокс-офис класацията на Северна Америка. Продукцията на Universal

...
Кендимен оглави бокс-офис класацията на Северна Америка. Продукцията на Universal
Коментари Харесай

Кендимен покори Северна Америка

" Кендимен " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка. Продукцията на " Universal Pictures " с Яхия Абдул-Матийн Втори в основната роля натрупа повече от 22,3 милиона $ доходи от продажби на билети през уикенда, макар терзанията от разпространяването на разновидността Делта на новия ковид в Съединени американски щати и Канада. Хорърът доразвива градската легенда, съгласно която, в случай че някой изрече пет пъти пред огледалото " Кендимен ", ще призове злокобния палач.



Лентата е продължение на истинското заглавие от 1992 година Очаква се продукцията да набере 5,23 милиона $ доходи от 51 интернационалните пазара.

" Кендимен " измести от първото място " Свободен състезател ", който оглавяваше бокс-офис класацията предходните два уикенда. Екшън комедията с Раян Рейнолдс завоюва повече от 13,5 милиона $.




По-надолу в листата приходите стартират фрапантно да спадат. " Пес патрул: Филмът " записва 6,6 милиона $ доходи, спад с 50 на 100 спрямо продажбите от предходния уикенд, когато излезе на екран.

На четвърто място е приключенският филм " Круиз в джунглата " с Дуейн " Скалата " Джонсън и Емили Блънт с доходи от пет милиона $. Следват " Не дишай 2 " с 2,8 милиона $, " Респект " с Дженифър Хъдсън с 2,2 милиона $ и " Отряд самоубийци " с малко над два милиона $ от продажби на билети.

" Протеже на килъра " с Майкъл Кийтън и Маги Кю е на осма позиция с 1,6 милиона $, а девети в класацията е хорърът " Къща в мрака ", с доходи от 1,2 милиона $, пешдава Българска телеграфна агенция. Десетата позиция е за " Черната вдовица " с 855 000 $. За осем седмици на екран продукцията със Скарлет Йохансон в основната роля натрупа над 181,5 милиона $ в Северна Америка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР