Кендъл Дженър е най-високо платеният модел за 2018 г.23-годишната Кендъл

...
Кендъл Дженър е най-високо платеният модел за 2018 г.23-годишната Кендъл
Коментари Харесай

Кендъл Дженър е най-високо платеният модел за 2018 г.

Кендъл Дженър е най-високо платеният модел за 2018 година
23-годишната Кендъл Дженър е коронована като най-скъпо платения модел от 2018 година, сочи класацията на списание „ Форбс “. Красивата брюнетката е спечелила големите 22,5 милиона $ за дванадесетте месеца преди юни тази година.

„ Форбс “ отбелязва, че впечатляващите доходи на Кендъл идват от контракти с огромни марки, измежду които са „ Есте Лаудер “, „ Адидас “ и „ Келвин Клайн “.

Звездата на "Keeping Up with the Kardashians" победи русокоската Карли Клос за първото място, като Карли заема второто с облага от 13 милиона $. Това е най-хубавата й годишна облага с помощта на партньорството със „ Сваровки “ и „ Адидас “.

Криси Тейгън и Роузи Хънтингтън-Уайтли си разделят трето място. Двете са спечелили по 11,5 милиона $ тази година.
 Роузи Хънтингтън-Уайтли. Роузи Хънтингтън-Уайтли. / БГНЕС
Приходите на Криси идват от решението й да сътвори линия съдове за готвене, да пусне втора готварска книга и да семейства "Битката за синхронизиране на устните", до момента в който Роузи завоюва пари с стартирането на лична линия долни дрехи, грим и парфюми в партньорство с английския магазин „ Маркс & Спенсър “.

В първите пет е също Кара Делевин, която завоюва 10 милиона $ с помощта на покупко-продажбите с „ Дъглас Козметикс “, „ Таг Хоер “, „ Диор “ и други /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР