Казвате, че президентската институция няма много правомощия, но аз не

...
Казвате, че президентската институция няма много правомощия, но аз не
Коментари Харесай

Лозан Панов: Агнешките главички пред ВСС бяха като конската глава от Кръстникът

" Казвате, че президентската институция няма доста пълномощия, само че аз не съм доста сигурен, тъй като президентът, като се изключи че подписва укази, той може да насочва послания, да даде знаци какво би трябвало да направи обществото. Един президент би трябвало и да е сигурен, че ще бъде гласът на безгласните ". Това разяснява в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " номинираният за президент Лозан Панов.

" Ще дам образец. Имате един кошер и всяка една пчеличка се грижи за този кошер, само че на входа има един търтей. Този, който работи и който дава, на входа на кошера го чака един търтей, който нито работи, нито дава, само че му взима. Трябва да махнем търтеите ".

" Моите сътрудници съдии от другите страни не схващат по какъв начин може в една такава страна да се случи това. Как да им обясниш, че мафията е превзела страната. А за агнешките главички аз им върша асоциация с конската глава от " Кръстникът ". Сега, година и няколко месеца след всеобщия аргументиран и натурален митинг на хората няма правосъдна промяна. Хората ми споделят, че даже и Народното събрание не си е приключил работата. Парламентът можеше да даде явен знак. Но се случи единствено едно, че тези орди от Бюрото за отбрана на Иван Гешев към този момент не съществуват ", разяснява той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР