Казват, че всеки от нас има своя аура. А цветът

...
Казват, че всеки от нас има своя аура. А цветът
Коментари Харесай

Какъв е цветът на вашата аура според зодията?

Казват, че всеки от нас има своя аура. А цветът на аурата зависи от характера – дали сме положителни, неприятни, енергични, смели, споделящи... Вижте каква е вашата аура, съгласно зодиакалния знак.

Овен

Имате оранжева аура, тъй като вие сте извънредно деятелен човек. Живеете пълноценно, обичате, страдате, споделяте - не ви е боязън да преживявате разнообразни страсти и с наслада се впускате в нови провокации.

Телец

Имате жълта аура, тъй като с вас се поддържа връзка и живее леко. Вие се вълнувате от бъдещето, само че живеете в сегашното.

Близнаци

Имате розова аура, тъй като сте чувствителни, нежни, споделящи, даващи, подготвени на завършения. Добри другари.



Рак

Имате синя аура, тъй като сте извънредно великодушен човек, който е мощно подсъзнателен и обича да оказва помощ на другите. Всеки, който може да се назова ваш другар, е необикновено благополучен човек. Вашето другарство е скъпо. А животът ви е цялостен с изненади, провокации и смели решения.

Лъв

Имате кафява аура, тъй като се страхувате да забравите предишното и да се движите напред. Все гледате какво е било, какво сте пропуснали... А не би трябвало!



Дева

Имате алена аура, тъй като сте земен, самостоятелен и самодостатъчен. Уравновесени, мъдри, умни. Можещи и подготвени да се справите с всичко. Понякога ви би трябвало напълно мъничко подучване, с цел да изкачите и най-високия връх.

Скорпион

Имате сива аура, тъй като сте безсрамник, който има проблеми с доверието към другите. Все си мислите, че ще ви излъжат, прецакат, оберат... Подхождате с предрешение. И прекомерно мъчно допускате хора до себе си.

Стрелец

Имате черна аура, тъй като задържате в себе си завист, която ви носи болежка. Вие сте затворени, нетолерантни, прекомерно самоуверени и с огромно его.



Козирог

Имате зелена аура, тъй като имате мощна връзка с природата и естествена дарба да помагате на хората. Добри, умни, лоялни.

Водолей

Имате аура като дъга, тъй като сте креативна натура с лечебна сила. Прекрасно е за всеки, попаднал във вашия свят.

Риби

Имате лилава аура, тъй като сте идеалист и визионер. Страдащи, мрънкащи, мъчно свиквате с новото, изобщо - имате потребност от малко повече светлина и сила.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР