Казват, че не мястото, на което човек посреща рождения си

...
Казват, че не мястото, на което човек посреща рождения си
Коментари Харесай

Александра Богданска с екзотичен рожден ден в Тайланд

Казват, че не мястото, на което човек посреща рождения си ден, е от толкоз огромно значение, колкото хората, с които го отбелязва, защото точно тяхната компания прави празника му в действителност специфичен. Въпреки това 29-ата годишнина Александра Богданска, която тя отпразнува преди няколко дни, бе в действителност незабравима, тъй като манекенката освен я прекара с най-близките си, само че също по този начин я означи на едно от най-екзотичните места на планетата, а точно Тайланд. Всъщност тогавашната участничка в предаването " VIP Brother " предприе пътешествието си до азиатската страна преди две седмици, когато в персоналния ѝ Instagram се появиха първите фотоси оттова, а по всичко наподобява, че тя въобще не бърза да се върне в студената действителност у нас, наслаждавайки се на великодушните слънчеви лъчи на кралството.

" Това пътешестване е като глътка пресен въздух за мен, с цел да си умря ОТ МЕН самата! ", изясни тя тогава в посланието, съпътстващо нейния пост. " Цялата история е доста вълнуваща, само че не мисля да описвам в този момент, тъй като съм пристигнала да си почивам! (Истинското предизвикателство в моя живот.) Габриел хвърча за пръв път със аероплан и въпреки и с инфарктни обстановки по пътя към задачата... ето ни СЕГА! Тук и в този момент... както е съвременно да се споделя ", приключи Богданска.

От изявленията ѝ, появили се по-късно във виртуалното пространство, излиза наяве, че тя несъмнено е постигнала своята цел, отдавайки се на нужния ѝ отдих измежду екзотиката на може би най-популярната и желана дестинация от туристите, устремили се към тези географски ширини, а точно остров Пукет. На фотосите, които моделът постоянно споделя със своите над половин милион почитатели в мрежата, проличава, че тя в действителност се усеща щастлива там. В престоя ѝ там обаче не липсват и вълнуващи завършения, тъй като още първоначално му реши да предприеме обиколка на залива с яхта, плавайки по повърхността на тюркоазените води на Андаманско море. Не след дълго в профила ѝ се появиха фрагменти, на които тя театралничи пред фотографския обектив по бански костюм на плажната линия, застанала до два слона.

Само че най-големите страсти сигурно са били на персоналния ѝ празник, който по всичко наподобява, че още от сутринта е почнал с приятна изненада, когато е получила триетажна торта и голям букет от цветя в леглото на хотелската си стая. Не след дълго обаче са ѝ подарили още цветя, с които се снима, с цел да покаже в платформата за връзка. Значимият за нея ден е прекарала по крайбрежието със своите приятелки и сина си, където са ѝ поднесли десерт със свещичка, върху чиято паница с течен шоколад е изписано " Happy Birthday, Alex ".

Любопитен факт е, че рожденият ден на сина на Алекс е единствено три дни след нейния. Разбира се, една от най-успешните инфлуенсърки у нас се е постарала да зарадва своя правоприемник, организирайки му тържество в... палатка, на входа на която е закачила празничен надпис, а вътрешността ѝ е изпълнила с балони.

" 2 в 1
Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необикновена локация! Вместо сняг през януари - получихме слънце, пясък и храна за душата и мозъка.

Не считам,че внезапно съм помъдрява през миналата година, само че сигурно разбрах едно нещо - човек НЕ може да промени УМА си....само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат! Няма друга по-трансформираща мощ, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от персонален опит прекарване!

Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си ", написа тя към няколко изображения, разкриващи на феновете ѝ по какъв начин се забавляват с детето. "

Интересно е, че дружно с тях е и някогашният ѝ брачен партньор Даниел Петканов, с който през февруари предходната година оповестиха, че се развеждат, припомня dir.bg. Макар да не се снимаха дружно, Лудия кореспондент, както стана известен в предишното, също се означи от страната в Югоизточна Азия, а също така в така наречен на диалект " сторита ", които двамата споделиха в своите профили, се вижда, че Габриел, присъстващ на част от тях, е облечен в едни и същи облекла. Това накара мнозина да се запитат дали родителите му са решили да дадат втори късмет на любовта. Засега обаче отговорът на този въпрос остава неразбираем.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР