Казват, че мъжете не обръщат внимание на нещата, които ние

...
Казват, че мъжете не обръщат внимание на нещата, които ние
Коментари Харесай

Той никога не трябва да те вижда така

Казват, че мъжете не обръщат внимание на нещата, които ние заглеждаме. Леко прорастналите корени, неналичието на пудра, деликатните любовни дръжки...и евентуално е по този начин.

Ето обаче някои обстановки, в които по-добре той да не те вижда.

Сутринта с тежък махмурлук

Вероятно това е обстановката, в която никой не би трябвало да те вижда, освен обичаният. И въпреки всичко, едва ли най-секси чертите ти са разрошената коса, размазаният грим, прегракналият глас и алкохолните изпарения.

via GIPHY

Първият ден от менструацията ти

Ако има по какъв начин, прекарай този ден у дома сама, легнала на дивана, с голямо количество храна на разположение и някой прелестен филм. В най-хубавият случай си обезпечи наличието на най-хубавата ти другарка, която да те глези справедливо през целия ден. Но никога не допускай той да е до теб в този тежък миг.

Нервната рецесия

Поне един път месечно евентуално я получаваш под някаква форма. Всеки път когато се депресираш или ядосаш от нещо толкоз доста, че ти се желае да си заскубеш косите и да плачеш до несвяст, по-добре се стой. Изкарването на нервите не се прави преддруги хора, а още по-добре е да замениш истеричните прояви с малко спорт:)

via GIPHY

Кофти грип или простуда

Сополи, кихавици, температура, кашлица, запушен нос...нелицеприятна картинка. Особено в случай че прибавиш и една дузина употребявани носни кърпички и неприятно въодушевление. Наистина ли искаш той да види това?

По време на козметична процедура

Когато бръснеш краката си или си на кола маска, или си оправяш ноктите, или се боядисваш, или си режеш ноктите на краката, последното, от което имаш потребност е мъж. Отдели това време единствено за себе си. Последното, което искаш е да го травмираш по този начин.

Муцунка вид „ кокошo дупе “

Дами, в действителност, спрете с това. Мъжете не го харесват, дамите също, никой не харесва тези муцки, които вършиме пред огледалото на банята, за си осигурите новата профилна фотография за Фейсбука. Ако искаш той да те харесва, не помни за това. 

via GIPHY

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР