Казанлък. Системата за електронен прием на деца в общинските детски

...
Казанлък. Системата за електронен прием на деца в общинските детски
Коментари Харесай

Община Казанлък отвори Системата за електронен прием на деца в общинските детски градини за регистрация и редакция на заявления

Казанлък. Системата за електронен банкет на деца в общинските детски градини е отворена за регистрация и редакция на заявки, оповестиха от пресцентъра на Община Казанлък . В известието се разяснява, че през месец април дейностите по приема са за идната образователна 2021/2022 година.

До 19 април в това число, родителите на деца, които през 2021 година навършват три години, могат да аплайват за първа група в детска градина - за банкет през месец септември. Съща е датата за кандидатстване и за яслена група, както и за всички останали групи - втора, трета и четвърта, при оповестени свободни места.

Заявления могат да се подават онлайн в двата модула - за яслена група и за група в детска градина. Достъпни още са графикът на дейностите за банкет, одобрен със заповед на кмета Галина Стоянова, както и Наредба № 9 за изискванията и реда за записване, отписване и пренасяне на деца в общинските детски градини на територията на община Казанлък, където са регламентирани всички правила и критерии за електронен банкет.

От Община Казанлък разясняват, че датата и часът на подаване на заявката в електронната система не въздейства на класирането.

Важно за родителите е да знаят, че записаните заявки досега, няма да бъдат анулирани и ще вземат участие равностойно в класирането. Необходимо е всеки родител да ревизира дали данните, които е показал в заявката са настоящи и при нужда да бъдат направени редакции до 19 април.

Резултатите ще бъдат оповестени на 22 април, а записването на класираните деца ще се извърши в интервала от 22 до 29 април 2021 година - в това число, по направен от шефовете график за записване на признатите деца.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР