Казанлък. С празничен концерт с участието на различни формации от

...
Казанлък. С празничен концерт с участието на различни формации от
Коментари Харесай

С редица събития в Казанлък ще бъде отбелязан Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност

Казанлък. С празничен концерт с присъединяване на разнообразни обединения от Казанлък в 10.30 часа на площад „ Севтополис “ ще апочнат събитията отдадени на Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “ .

Вечерта ще има дефиле на казанлъшките зрелостници от 19 часа на сцената на площад „ Севтополис “ под мотото „ Пътят към новото начало “. Преди това зрелостниците по традиция ще преминат по централните улици, с цел да се поздравят със своите съграждани. Маршрутът им е: площад пред Дом на културата „ Арсенал “, улиците „ Шейновска “ и “Шипченска епопея “, парк „ Розариум “, ул.„ Генерал Скобелев “, бул.„ Освобождение “, площад „ Севтополис “. В посочените сектори ще има краткотрайно ограничаване на придвижването в интервала от 17 до 20.30 часа.

В 20,30 ч. ще стартира празничният концерт на рок група „ Остава “, които през 2022-ра означават юбилейните 30 години на българската сцена.

Събитията в празничния ден са проведени от Община Казанлък.

Славяна ГАЙДАРОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР