Казанлък. Предстои и ремонт на най-голямото пътно съоръжение в града,

...
Казанлък. Предстои и ремонт на най-голямото пътно съоръжение в града,
Коментари Харесай

Община Казанлък разработва обходни маршрути за ремонта на надлеза в града

Казанлък. Предстои и ремонт на най-голямото пътно оборудване в града, което е връзка с индустриалната зона на Казанлък и с някои от селата в общината – надлезът. Това сподели за Радио „ Фокус ” заместник-кметът Даниела Коева. Тя уточни, че технологията на реорганизация на самата структура на надлеза допуска той да бъде затворен за по-голяма част от времето, в което ще се правят строителните действия по него. Обявеният оптимален период от Общината в тръжните документи е 9 месеца. Това е най-дългата дълготрайност на строителните действия. С тази дълготрайност той ще бъде затворен за придвижване.
В тази връзка Даниела Коева акцентира, че Община Казанлък създава и обмисля обходни направления, като паралелно с уточняването им се събира и информация за положението на самата пътна настилка и за секторите, които би трябвало да бъдат възобновени по тези обходни направления, за маркировка, както и за натовареност. „ Едновременно с процеса по желание на реализатор, ние се грижим да разработим обходни направления, като положението им да бъде такова, че да разрешава едно положително придвижване по тях.
Коева сподели още, че следва и възобновяване на сектори от четвъртокласната общинска пътна мрежа, която е с дължина 98 километра. Ежегодно Община Казанлък прави предложение за секторите, които имат потребност от ремонт, и за които има финансиране. През 2019 година финансирането в бюджета е в размер на 200 хиляди лв.. През тази седмица се прави оглед на четвъртокласната пътна мрежа и се дефинират секторите, които са в най-лошо положение и които през тази година ще бъдат възобновени.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР