["Кауфланд България"] Стела Първанова е част от екипа на Кауфланд

...
["Кауфланд България"] Стела Първанова е част от екипа на Кауфланд
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Стела Първанова

[ "Кауфланд България "] Стела Първанова е част от екипа на " Кауфланд България " от стъпването на немската верига хипермаркети на българския пазар преди 13 години. За този интервал е минала през разнообразни управителни позиции в дирекция " Търговия и маркетинг " на българската дъщерна компания, измежду които шеф на направление " Нехранителни артикули ". От август 2016 година е търговски шеф на сдружението и член на управителния му съвет.

Преди " Кауфланд България " кариерата й минава пред компании като Procter&Gamble и " Cosmo България ", където е шеф " Продажби ", и L’Oreal, където е управител на бизнеса в България. Завършила е " Икономика и ръководство на промишлеността " в Икономическия университет във Варна.

Стела Първанова ще бъде измежду лекторите на годишната конференция Retail in Detail, проведена от сп. " Регал " и GfK, където ще опише за новите трендове в търговията в Европа и за това по какъв начин се трансформира потребителско прекарване. Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече за събитието, програмата, лекторите и регистрацията може да видите тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР