Kaufland България спечели най-много отличия в тазгодишното издание на конкурса

...
Kaufland България спечели най-много отличия в тазгодишното издание на конкурса
Коментари Харесай

Kaufland България е компания №1 в България


Kaufland България завоюва най-вече оценки в тазгодишното издание на състезанието „ Компания на годината “ и получи Гран При за ТОП компания на 2023 година. Наградите, проведени от списание и клуб “Business Lady ”, се връчват за извънреден принос на фирмите или мениджърите от разнообразни браншове и в разнообразни категории. Цел на състезанието е да даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и развиване на човешкия капитал, както и да насърчи предприемачеството.

Kaufland България получи общо четири първи места в състезанието. Компанията беше отличена за бранд №1 в бранш „ Търговски вериги “, за своята One Stop Shopping идея в категория „ Иновативни концепции “, беше оповестена за „ ESG водач “, а Милена Караилиева - шеф „ Човешки запаси ” в Kaufland България, получи наградата „ HR на годината “.
-->
С оценката в категория „ Търговски вериги “ Kaufland България затвърди позицията си на най-успешната и динамично разрастваща се компания в ритейл бранша у нас. През 2022 година веригата за поредна година се подреди в Топ 10 на най-големите компании и регистрира годишни доходи от близо 1.9 милиарда лв..

Освен ритейл водач, Kaufland е измежду най-големите и мечтани работодатели. Към края на 2022 година екипът наброява над 6600 чиновници. Стремежът Kaufland да бъде за тях най-хубавото място за работа и кариера в България е част от всекидневната работа на шефа „ Човешки запаси “ в компанията Милена Караилиева. Затова неслучайно тя беше отличена за „ HR на годината “.

Благодарение редицата нововъведения и новаторски решения в развиването на своята One Stop Shopping идея Kaufland България беше наградена и в категория „ Иновативни концепции “. Веригата развива One Stop Shopping концепцията с главната цел да трансформира магазините си в мултифункционални търговски центрове, като единствено за последните две години за това са вложени над 40 млн. лв..

На награждаващата гала Kaufland получи премия и в категория „ ESG водач “ за своите значими дейности във връзка с дейно потребление на ресурсите, понижаване на екологичния отпечатък и поощряване на клиенти, сътрудници и снабдители към държание, обвързвано с запазване на околната среда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР