Kaufland България маркира с жълти етикети 4000 продукта във всеки

...
Kaufland България маркира с жълти етикети 4000 продукта във всеки
Коментари Харесай

Kaufland маркира 4000 продукта с етикет „Избери качество на ниска цена“

Kaufland България маркира с жълти етикети 4000 продукта във всеки един от магазините си в цялата страна. Инициативата цели да насочи клиентите на веригата към необятен набор от преференциални оферти от всички продуктови групи –  от съществени хранителни артикули до детски храни, храни за домашни любимци, дрогерия и козметика. Част от предложенията, маркирани с жълти етикети, попадат и в на ритейлъра.

„ Инициативата ни за маркиране на артикули с ниски цени идва в отговор на потребителско търсене. Клиентът е ценово насочен, само че все пак търси качествени артикули. Жълтите ни етикети ще му оказват помощ да се ориентира тъкмо в това – качество евтино, без да има потребност да избира сред тях. Продуктите ни, както постоянно са по едно и също време свежи, качествени и налични за клиентите ни. “, разяснява изпълнителният шеф на компанията Иван Чернев.

Сред стоките с жълти етикети в настоящата листовка на Kaufland (13-19 ноември) са продукти като брашно вид 500 за 1,65 лева, кисело мляко за 99 ст., литър прясно мляко за 2,59 лева, 6 броя яйца за 2,75 лева Включени са и доста месни и рибни артикули като охладени пилешки крилца за 6,99 лева за кг., кайма от свинско месо с подправки - 8,79 лева, кренвирши за 5,49 лева, както и изчистена скумрия за 10,99 лева

Пакет пъстър фасул от половин кг за 2,19 лева, консерва със зелен грах от 400 г единствено за 1,99 лева и ябълков оцет за 2,09 лева сигурно са от нужните артикули във всяко домакинство.

Освен стоките с „ жълти етикети “, тази седмица в Kaufland има и, с които клиентите на Kaufland могат да спестят от фамилния бюджет. Офертата включва от плодове и зеленчуци, през месни деликатеси, сладки и солени изкушения, до безалкохолни, кафета и алкохол. На доста положителни цени в XXL опаковки могат да бъдат закупени и перилни и козметични препарати, даже и течност за чистачки.

Всички настоящи оферти на най-голямата комерсиална верига у нас могат да бъдат прегледани в. 

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР