Kaufland България издаде енциклопедия, посветена на свойствата на плодовете и

...
Kaufland България издаде енциклопедия, посветена на свойствата на плодовете и
Коментари Харесай

Kaufland България издаде енциклопедия за свойствата на плодовете и зеленчуците

Kaufland България издаде енциклопедия, отдадена на свойствата на плодовете и зеленчуците, чието наличие е завършено с експертната поддръжка на екип от Александровска болница. Целта на изданието е посредством облиците на обичаните на потребителите Свежи Супергерои да показа по атрактивен метод на най-малките членове на фамилиите деликатно подбрани и съгласувани с експерти любопитни обстоятелства. Изданието е завършено образно с детайли на комикс за да сервира информацията по забавен и елементарен за схващане метод от децата.

„ Здравословното развиване на децата е постоянно настояща тематика. Важно е да възпитаваме здрави деца, като това е неразривно обвързвано с разнообразния и уравновесен метод, по който се хранят. Добре е менюто им да съдържа плодове и зеленчуци, които те не постоянно избират. Затова начинания като Свежите Супергерои са ефикасен и потребен инструмент, с който да подтикваме вниманието и желанието на децата към качествената и потребна храна “, разяснява експертът от Александровска болница, диетолог и ръководител на Българското съдружие за изследване на затлъстяването и съпътстващите го болести доцент доктор Теодора Ханджиева-Дърленска.

Енциклопедията на Свежите Супергерои е част от огромната акция, с която Kaufland България, като приближен сътрудник на българските фамилии, трансформира плодовете и зеленчуците в обичани съидейници точно на най-малките и част от менюто им. От януари до началото на октомври 2019 година комерсиалната верига регистрира продажби от близо 70 милиона кг плодове и зеленчуци.

В 80 страници изданието надгражда това, което всички към този момент знаят за Чико Банана, Двойната Чери, Кивинг и техния суперотбор, с информация за техните хранителни съставки и свойства и генезис, като добавя с забавни и любопитни научни обстоятелства и развенчава необятно публикувани легенди за плодовете и зеленчуците.

Енциклопедията на Свежите Супергерои е създадена от креативната организация Noble Graphics и илюстраторът и керектър дизайнер Максим Калякин. Може да бъде открита във всички хипермаркети Kaufland в страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР