Катя Димитрова е съосновател и управляващ партньор на Interpartners (),

...
Катя Димитрова е съосновател и управляващ партньор на Interpartners (),
Коментари Харесай

Абсолютната интеграция е устойчива тенденция в комуникациите днес

Катя Димитрова е съосновател и ръководещ сътрудник на Interpartners (), водеща самостоятелна информационна група с три лични марката - Interpartners (креативна и цифрова агенция), Interimage () - корпоративни връзки и Employer Branding, и неотдавна добитата Key Experts Group (). Групата работи у нас и на още 8 пазара в района със своята партньорска мрежа SEEnthesis (). През 2022 година тя отбелязва 30-годишнина като единствената българска информационна група с толкоз дълготраен пазарен триумф. Сред клиентите на Interpartners Group са Schwarz IT, DEVIN, Astellas Phama, АУБ, Schneider Electric, Dexcom, GFK, Saint-Gobain Glass, Deichmann, Intersport, Nucrema и други
Тенденцията към изцяло интегрирани връзки е реалност. Доскоро разделянето сред реклама и пиар беше осезаемо. Фокусът на организациите беше или едното, или другото, на екипите и специалистите - също. Интегрирането на връзките е един от процесите, който също се форсира съществено от пандемията.

Агенциите получаваме задание да създадем по този начин, че бизнес моделът или концепцията да работи оптимално добре и да убеди целевите аудитории в изгодите от потреблението на даден артикул или услуга.

Дали миксът от информационни принадлежности се назовава " реклама " или " пиар " на процедура няма значение - значими са точното прицелване, успеваемостта и резултатите. И, несъмнено, всичко това, " облечено " в истински " облекла ", с цел да се забележи.
Реклама
Да си изобретателен през днешния ден е наложително, само че незадоволително.
Агенциите: консултанти на управническо равнище
От екипи, в които господства творчеството, организациите се превърнахме в бизнес анализатори. За нас творчеството е наложително, само че единствено в композиция със задълбочена бизнес експертиза. Двете най-търсени функции в екипите ни през днешния ден са умел специалист по корпоративни връзки и изобретателен маркетолог - създател на ексцентрични хрумвания, само че такива с отпечатък върху резултатите на клиента.

Сред организациите се откроиха тези, които първи " прибраха " егото си и издигнаха на сцената фирмите и марките, за които работят - с цел да ги вършат звезди без ревнивост за светлината на прожекторите.
Екипността и корпоративната просвета са ключ към триумфа ни
Тази година е юбилейна за информационната ни група - означаваме първите 30! И към този момент имаме визия и хрумвания за идващите най-малко толкоз. Вярваме, че единствено със мощен екип можем да сътворяваме мощни акции за клиентите си. При нас всеки член на екипа е ярка характерност - и средата в компанията го подтиква да бъде и да развива себе си. Като притежател съм горда, че построяваме персони, които са разпознаваеми, и екипът има лица не е просто събирателно разбиране - ето и какво споделят те за връзките през днешния ден:
Реклама Даниела Константинова, креативен пълководец на групата : Ние сме същински тим - и вътрешно, и с нашите клиенти, с множеството от които сме повече от 5, даже 10 години. А да запазиш мощта на тима значи да бъдеш отворен, да се учиш и да се чувстваш победител от триумфите на тези, за които работиш. Елисавета Търпанова, изпълнителен шеф, Interpartners: Една от основните ни полезности е, че същински обичаме работата си и имаме вяра, че тя оразличава един бизнес/бранд и го прави по-успешен. Вярвам, че това притегля качествени хора, които сами търсят екипа ни с готовност да работят с нас и за нас. Стела Ерера, изпълнителен шеф, Interimage/Key Experts Group: В годината на юбилея предприехме интеграцията на нова компания в структурата ни, Key Experts Group. Да интегрираме забавно ново портфолио от клиенти и да им дадем още повече добавена стойност ни носи професионален адреналин. Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Медиа и реклама
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР